Lucrari de sudura in Moldova

Bun venit pe site-ul oficial al companiei Autoshina.md din Republica Moldova. Suntem bucurosi sa oferim, printre altele, servicii complexe de sudare. De-a lungul anilor, am reusit sa dobândim o experienta valoroasa care ne permite sa executam munca la cel mai înalt nivel. Angajam specialisti priceputi, care sunt profesionisti în afacerea lor preferata. În acelasi timp, pretul lucrarilor de sudura a fost, este si va ramâne optim - toata lumea poate fi convinsa de acest lucru.

Pe parcursul anilor de activitate productiva, am furnizat serviciile noastre clientilor privati, diferitelor întreprinderi industriale si numeroaselor persoane juridice. De exemplu, sudarea otelului inoxidabil este efectuata doar de lucratori cu experienta. Abordam fiecare comanda individual, acordând prioritate satisfactiei clientilor. Fiind cea mai confortabila agentie, oferim servicii de sudare la fata locului unde este necesitatea. La cererea fiecaruia dintre voi, o echipa de sudori poate sa se apropie la orice obiect nu doar în Chisinau, ci în toata tara.

Oferta noastra include lucrari complexe de sudare. Oferim metoda cu electrozi precum si procedeele de sudare automata si TIG/MAG.

Sudarea cu electrozi a structurilor metalice este cea mai universala metoda de lucru. Aceasta foloseste un electrod invelit, format dintr-un miez metalic si inconjurat de un strat de flux. Sudarea TIG consta in crearea unui arc electric cu ajutorul unui electrod nefuzibil din wolfram in mediu de gaz inert. Este o metoda care poate fi utilizata pentru a suda practic toate metalele si aliajele acestora, rezultand un cordon de sudura curat si de inalta calitate. Pe de alta parte, sudarea de tip MAG utilizeaza un electrod fuzibil incorporat intr-un ecran de gaz inert. Este o metoda extrem de eficienta, folosita printre altele, in liniile de productie si lucrarile de asamblare.

Lucram cu otel (inoxidabil, rezistent la acizi, feros etc.), metale neferoase, fonta, aluminiu si aliajele acestuia. Efectuam cu succes lucrari de sudare de orice complexitate - nu exista oameni nemultumiti de serviciile noastre. Pretul sudarii cu electrozi este suficient de mic pentru a nu va face griji ca aveti destui bani sau nu.

sudura preturi auto

Dispozitivele moderne garanteaza cea mai înalta calitate si durabilitate a îmbinarilor sudate. Dispunem de manageri calificati corespunzator, ale caror cunostinte sunt sustinute de multi ani de experienta si reusite înalte. O buna conexiune de sudura este evidentiata de diversele industrii în care sunt furnizate acest tip de servicii. De exemplu, domeniul constructiilor, industrie auto si medicina.

Prin urmare, va recomandam sa va familiarizati cu sfera serviciilor de sudare pe care le oferim si sa va invitam la sediul Autoshina.md!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Oferta companiei noastre este extinsa si adaptata conditiilor in schimbare ale pietei. Ne ascultam clientii si incercam sa potrivim serviciile cu nevoile lor. Suntem foarte incantati ca grupul clientilor nostri obisnuiti si de incredere creste in fiecare zi. Iar centrul de service se bucura de o buna reputatie in industrie.Compania accepta comenzi pentru fabricarea produselor electrice de sudare din metale feroase si neferoase,ofera preturi avantajoase pentru sudare.Toate preturile pentru lucrari de sudare se gasesc la numarul nostru de telefon. In consultare cu managerii nostri veti afla ca aveti intrebari si acestia iti vor spune cat va costa lucrarea Comanda lucrari de sudura sau afla costul completand formularul de pe site sau sunand la numarul de telefon!

Care sunt caracteristicile sudurii❓

Procesul folosește diverși electrozi și medii gazoase pentru a obține o îmbinare netedă, bine protejată. Deci diferite părți ale structurii sunt combinate împreună. Experiența vastă a sudorilor companiei și tehnologiile utilizate permit sudarea atât a metalelor feroase, cât și a celor neferoase.

Care este costul unui serviciu de sudare❓

Prețul depinde de metode și materiale. In primul rand se tine cont de materialul de sudat, tipul de sudare, lucrari exterioare sau interne, numarul de imbinari.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000

Pot sa te contactez pentru o alta intrebare❓

Sigur.Avem o mare varietate de servicii pe site-ul nostru, cum ar fi: Vopsirea jantelor, Reparatii covorase auto, Lustruirea parbrizului, Sudarea jantelor și mult mai mult.