Lucrari de sudura in Moldova

Bun venit pe site-ul oficial al companiei Autoshina.md din Republica Moldova. Suntem bucuroși să oferim, printre altele, servicii complexe de sudare. De-a lungul anilor, am reușit să dobândim o experiență valoroasă care ne permite să executăm munca la cel mai înalt nivel. Angajăm specialiști pricepuți, care sunt profesioniști în afacerea lor preferată. În același timp, prețul lucrărilor de sudură a fost, este și va rămâne optim - toată lumea poate fi convinsă de acest lucru.

Pe parcursul anilor de activitate productivă, am furnizat serviciile noastre clienților privați, diferitelor întreprinderi industriale și numeroaselor persoane juridice. De exemplu, sudarea oțelului inoxidabil este efectuată doar de lucrători cu experiență. Abordăm fiecare comandă individual, acordând prioritate satisfacției clienților. Fiind cea mai confortabilă agenție, oferim servicii de sudare la fața locului unde este necesitatea. La cererea fiecăruia dintre voi, o echipă de sudori poate să se apropie la orice obiect nu doar în Chișinău, ci în toată țara.

Oferta noastră include lucrări complexe de sudare. Oferim metoda cu electrozi precum și procedeele de sudare TIG/MAG.

Sudarea cu electrozi a structurilor metalice este cea mai universală metodă de lucru. Aceasta folosește un electrod învelit, format dintr-un miez metalic și înconjurat de un strat de flux. Sudarea TIG constă în crearea unui arc electric cu ajutorul unui electrod nefuzibil din wolfram în mediu de gaz inert. Este o metodă care poate fi utilizată pentru a suda practic toate metalele și aliajele acestora, rezultând un cordon de sudură curat și de înaltă calitate. Pe de altă parte, sudarea de tip MAG utilizează un electrod fuzibil încorporat într-un ecran de gaz inert. Este o metodă extrem de eficientă, folosită printre altele, în liniile de producție și lucrările de asamblare.

Lucrăm cu oțel (inoxidabil, rezistent la acizi, feros etc.), metale neferoase, fontă, aluminiu și aliajele acestuia. Efectuăm cu succes lucrări de sudare de orice complexitate - nu există oameni nemulțumiți de serviciile noastre.

Dispozitivele moderne garantează cea mai înaltă calitate și durabilitate a îmbinărilor sudate. Dispunem de manageri calificați corespunzător, ale căror cunoștințe sunt susținute de mulți ani de experiență și reușite înalte. O bună conexiune de sudură este evidențiată de diversele industrii în care sunt furnizate acest tip de servicii. De exemplu, domeniul construcțiilor, industrie auto și medicină.

Prin urmare, vă recomandăm să vă familiarizați cu sfera serviciilor de sudare pe care le oferim și să vă invităm la sediul Autoshina.md!

Oferta companiei noastre este extinsă și adaptată la condițiile schimbărilor pe piață. Ascultăm clienții și încercăm să selectăm servicii care să răspundă nevoilor acestora. Suntem foarte bucuroși că baza clienților noștri fideli crește în fiecare zi, iar centrul de servicii se bucură de o bună reputație în această industrie. Comandați lucrări de sudare la un preț minunat!

Lucrări de sudare de orice complexitate