Repararea starterului

Starterului este o parte importanta a unei masini. Cu el, masina porneste si merge. Sarcina sa principala este pornirea mecanica a motorului. Dar sunt momente cand incerci sa porniti masina si nu se intampla nimic.

Cele mai frecvente cauze ale defectiunii starterului:

  • Urechi de sarma slab fixati;
  • Inchiderea si arderea infasurarii;
  • Probleme in lantul alimentar;
  • Defectiune a releului;
  • Uzura periilor;
  • Arderea nichelului;

Reparatie demaror auto in autoservice

Daca exista probleme cu aceste componente in masina dvs., va vom ajuta cu siguranta. Compania noastra ofera un serviciu de reparare a driverelor esuate pe care ni le veti livra. Datorita acestui fapt, veti economisi mult timp si bani.

Repararea ABS este incomparabil mai ieftina decat cumpararea unui modul complet nou sau folosit. In plus, in ultimul caz, nu exista nici o certitudine ca dispozitivul va functiona deloc sau nu va esua dupa un timp scurt. Reparatiile efectuate de noi sunt acoperite de o garantie de * * luni. In cazul unei defectiuni repetate, acoperim costurile de reparatie, precum si costul de livrare, in aceasta perioada.

Exista o problema? Apoi contactati-ne cat mai curand posibil in service auto Autoshina.md. Reparatie starterului in Chisinau este un serviciu popular la un pret normal pe care il oferim. Multi ani de experienta ne permit sa indeplinim astfel de comenzi rapid si profesional. Daca aveti intrebari suplimentare, sunati la +373 60 608 000

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Repararea starterului in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Repararea starterului 1Repararea starterului 2Repararea starterului 4Repararea starterului 5Repararea starterului 6

Este posibil să instalați pe o mașină un demaror proiectat pentru un alt model❓

În cele mai multe cazuri, acest lucru nu este practic, deoarece demaroarele din mașinile de diferite mărci variază foarte mult în configurația lor și adesea piesele pentru mașini de aceeași preocupare sunt produse de diferiți producători și cu parametri diferiți, în funcție de marca mașinii. Instalarea unei unități neadecvate poate duce la probleme în funcționarea și defecțiunile iminente ale mașinii.

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile serviciului nostru auto, trebuie să vă înscrieți în prealabil, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: