Inlocuirea varfurilor sistemului de directie

Auziti o bataie in zona suspensiei din fata? Cel mai probabil, varfurile de directie trebuie inlocuite. Doar nu o faceti singur, fara a avea abilitatile adecvate si experienta buna.

Pentru informatiile dvs., varful de directie este una dintre cele mai uzate piese din masina si, prin urmare, este supusa unei inlocuiri relativ frecvente.

Datorita starii nu foarte stralucitoare a multor drumuri din Republica Moldova si a functionarii intensive a pieselor auto responsabile de rotirea rotilor, poate aparea o reactie. Acest lucru incalca precizia de conducere si dauneaza permanent anvelopelor. Cand uzura varfurilor de directie este deja semnificativa, acestea trebuie inlocuite urgent. In caz contrar, masina dvs. va trage atunci cand conduceti in linie dreapta. Sau va reactiona nervos la fiecare miscare a volanului.

Ignorarea acestor simptome duce la o defectiune a varfului, adica deconectarea practica a rotii de la masina. Aceasta este o situatie extrem de periculoasa care poate costa viata soferului si a pasagerilor.

Deteriorarea performantei de conducere nu este singurul simptom al acestui tip de defectiune, iar in acest caz varful de directie trebuie inlocuit. Elementele uzate ale tijei de directie sunt semnalizate prin lovituri de la rotile din fata, care apar in timpul miscarilor bruste ale volanului.

Deci, va recomandam sa comandati imediat o inlocuire a varfurilor de directie in Chisinau la un pret rezonabil in Autoshina.md!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

inlocuirea varfului de directie chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea varfurilor sistemului de directie 1Inlocuirea varfurilor sistemului de directie 2Inlocuirea varfurilor sistemului de directie 4Inlocuirea varfurilor sistemului de directie 5Inlocuirea varfurilor sistemului de directie 6

Cât de frecvente sunt defecțiunile la volan❓

Defecțiunile vârfului de direcție sunt extrem de rare dacă sunt instalate piese noi în mașină.

Cât costă înlocuirea articulațiilor de direcție❓

Înlocuirea vârfurilor de direcție poate costa de la 100 de lei și mai mult. Puteți suna +37360 608 000 sau persoanele de contact enumerate pe site și puteți clarifica această problemă mai detaliat.

Ce poate duce la înlocuirea prematură a vârfului de direcție❓

Înlocuirea prematură a unui vârf de direcție defectat poate duce la ruperea tijei de direcție.

Când ar trebui verificate vârfurile de direcție❓

Verificarea vârfurilor de direcție trebuie efectuată imediat după ce a apărut deteriorarea calității conducerii. Dacă vă este dificil să conduceți mașina, aceasta ar putea fi cauza uzurii sau spargerii vârfurilor sau a unuia dintre ele. De asemenea, un sunet tern la fiecare viraj, o revenire vizibilă la volan a celor mai mici nereguli ale drumului mărturisesc probleme.