Pomparea sistemului de servodirecție

Servodirectia (abreviata ca GUR) este considerata mecanismul de directie de baza al masinii, care stabileste directia corecta de conducere. Sarcina sa principala este de a facilita soferilor controlul procesului pentru a asigura o stabilitate maxima pe autostrada. Sistemul GUR se caracterizeaza prin etanseitate, iar in caz de defectiune trebuie pompat. Acesta din urma se intampla atunci cand aerul sau praful intra in lichid.

Daca actionati masina fara griji, aceasta va fi plina de un intreg complex de probleme. Aceasta include:

  • uzura pieselor, ceea ce face ca particulele de aschii de otel sa fie in lichid; distrugerea si deteriorarea elementelor de cauciuc, ceea ce duce la o incalcare a etansarii;
  •  modificari ale compozitiei amestecului de ulei datorita indicatorilor de temperatura ridicata; distrugerea tevilor si furtunurilor.

In general, pomparea GUR este o procedura foarte importanta si serioasa. Este necesar ca vehiculul si intregul sistem sa functioneze pe deplin. Atunci cand efectuati lucrarile corespunzatoare, nu trebuie sa va abateti de la regulile stabilite in niciun pas si sa incercati sa utilizati numai un fluid de lucru de inalta calitate cu parametrii recomandati de producator.

Pentru a efectua pomparea GUR la nivel profesional, exista o companie Autoshina.md. lucram pentru oameni!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pomparea sistemului de servodirecție in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Cum se pompează rapel hidraulic❓

Pentru a pompa rapelul hidraulic, rotiți încet volanul de la stânga la opritorul din dreapta de 4-5 ori. În locurile de accent, faceți o pauză de 2-3 secunde. Dacă rămâne aer, acesta trebuie să iasă în rezervorul de expansiune. În timpul verificării, asigurați-vă că pompa nu emite zgomote străine.

Te pot contacta pentru acest serviciu❓

Da, compania noastră va face totul profesional.De asemenea, vă putem oferi multe alte servicii, cum ar fi: Inlocuirea varfurilor sistemului de directie, Inlocuirea pompei de servodirectie, Inlocuirea arborelui de directie.

Cum să înțelegeți că merită să pompați sistemul de servodirecție❓

Dacă amplificatorul hidraulic este zgomotos, în rezervorul de stocare a apărut spumă, iar volanul se rotește singur sau, dimpotrivă, s-a strâns.

Cum te pot contacta❓

Ne puteti contacta la numarul de telefon +37360 608 000 sau prin contactele listate pe site.