Camera retrovizoare

Doriţi sa cumparaţi camera video retrovizoare auto? Inseamna ca aţi accesat site-ul perfect, caci la Autoshina dumneavoastra puteţi beneficia de un asortiment variat de camere retrovizoare la cele mai bune preţuri. Tot ce aveţi de facut este sa rasfoiţi catalogul nostru cu produse pentru a cauta camera retrovizoare perfecta pentru dumneavoastra, de restul ne ocupam noi. Autoshina realizeaza livrare pe tot teritoriul Republicii Moldova, ceea ce inseamna ca oriunde nu v-aţi afla noi vom veni la dumneavoastra.

Cameră retrovizoare 360-24 c/х
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Camera retrovizoare preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Camera retrovizoare auto: funcţii şi caracteristici importante

 

Camera auto este un dispozitiv destul de compact pentru inregistrararea, pastrarea şi reproducerea fişierelor de tip video. Este un dispozitiv de prima insemnatate, deoarece in caz de necesitate poate fi utilizat pentru dovedirea nevinovaţiei in faţa agentului de circulaţie, pentru protecţia personala, dar şi pentru cazuri mai placute precum inregistrarea unei calatorii pe un traseu pitoresc. Din care unghi nu am privi, camera retrovizoare ramine a fi un accesoriu practic, iar procurarea acesteia ramine la discreţia fiecarui conducator auto. Printre caracteristicile de baza ale camereleor video retrovizoare de la Autoshina, putem scoate in evidenţa urmatoarele:

 

•   calitate desavirşita a inregistrarii;
•   interfaţa intuitiva;
•   dispozitivul nu este vizibil, deci nu atrage atenţia pesoanelor cu intenţii, sa zicem nu prea „destoinice”;
•   nu necesita demontare la ieşirea din maşina;
•   reproducerea culorilor, claritatea cadrelor şi fotosensibilitatea sunt la cea mai inalta calitate;
•   diversitate de modele.

 

Dupa cum va puteţi da seama camera video retrovizoare nu poate fi catalogata doar sub categoria „accesoriu”, deoarece aceasta nu reproduce in totalitate efectul şi influenţa acestui obiect important. Camera video este asigurarea dumneavoastra ca sunteţi tot timpul protejat. In timpul conducerii intilnim situaţii diferite şi uneori rezultatul final nicidecum nu depinde de noi. De aceea este foarte important ca in caz de necesitate sa putem justifica o acţiune sau alta. Iar, pentru aceasta de mare folos va fi acest mic dispozitiv. Alege chiar acum o camera retrovizoare şi beneficiaza de cele mai bune preţuri pe piaţa Moldovei. In plus, in serviciul nostru auto puteti utiliza serviciul pentru instalarea camerei. Vom face totul rapid si foarte atent.