Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate

Astazi, computerele, laptopurile, tabletele si smartphone-urile conduc mingea in toate domeniile vietii umane. Influenta crescuta a electronicii are loc si in industria auto, in special in domeniul automatizarii vehiculelor. Dispozitivele inteligente fac conducerea mai confortabila si beneficiaza de lucrarile de reparatii. De exemplu, diagnosticarea automata a transmisiei va permite sa aflati tipul de defectiune si sa alegeti cea mai eficienta metoda de recuperare. Acest lucru ajuta adesea la economisirea multor bani. Deci, costul diagnosticarii computerizate a transmisiei automate este destul de democratic.

Datorita faptului ca o multime de electronice sunt utilizate in masinile moderne, electronica ajuta, de asemenea, la determinarea corectitudinii functionarii sale in masina. Dupa cum puteti vedea, diagnosticul transmisiilor automate este necesar pentru o intelegere completa a starii tehnice a acestei unitati.

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta este o verificare a functionarii corecte a masinii folosind software special pentru computer. Suntem in service auto Autoshina.md ne bazam pe precizia pe care numai tehnologiile moderne o pot oferi. Datorita acestui fapt, putem determina intotdeauna tipul si gradul de esec cu un grad ridicat de precizie la inceput. Diagnosticarea fiabila a transmisiei automate este baza pentru alegerea actiunilor care vizeaza repararea rapida si fiabila.

Compania noastra, care se deplaseaza in pas cu vremurile, va va oferi ieftin diagnosticarea computerizata a transmisiei automate de la toti producatorii de top. Facem acest lucru astfel incat procesul de reparare sa fie rapid si precis. Apoi, va fi capabil sa mearga pe drum in masina cat mai curand posibil.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate in Chisinau

Serviciile noastre populare: Repararea transmisiei automate, Inlocuire Suport motor, Repararea suspensiei auto, Inlocuirea lichidului de servodirectie.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 1Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 2Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 4Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 5Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 6

Cum se realizează diagnosticul❓

Diagnosticarea unei transmisii automate se efectuează folosind un scaner care este conectat la unitatea electronică de control. Controlerul detectează abateri de la normă în funcționarea transmisiei automate, generează un cod de eroare și îl afișează pe ecranul unității electronice. Astfel, este posibil să se determine în ce parte a cutiei de viteze se găsește o eroare, ce înseamnă aceasta. De asemenea, folosind diagnostice, este posibilă determinarea temperaturii de funcționare în sistem, a presiunii și a altor indicatori care caracterizează funcționarea corectă a unității.

Nivelul transmisiei automate scade constant și nu există semne de scurgere de ulei, ce înseamnă asta❓

Condiția prealabilă pentru o astfel de defecțiune este prezența unui modulator de vid în unele tipuri de transmisii automate - un dispozitiv special care generează presiune proporțională cu gradul de vid din galeria de admisie a motorului. În exterior, modulatorul de vid seamănă cu un dispozitiv similar pe un distribuitor Zhiguli. Modulatorul este conectat la galeria de admisie printr-un tub prin care, în cazul unei defecțiuni a membranei modulatorului, uleiul de la transmisia automată intră în galerie și se arde.

Nivelul este normal, dar ATF-ul face spumă, care este motivul❓

Acest lucru este posibil în cazul deteriorării garniturii filtrului transmisiei automate sau a filtrului însuși.

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

In Autoshina avem o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.