Instalarea senzorilor de parcare in Chisinau

parcarea unui automobil in capitala Republicii Moldova nu este o sarcina usoara. Desi soferii invata aceasta manevra in timpul testului de conducere, in orasele din ce in ce mai aglomerate pe strazile inguste, abilitatile dobandite in timpul cursurilor si examenului pot sa nu fie suficiente. De aceea, instalarea senzorilor de parcare poate fi un serviciu util pentru dvs.

desi exista astfel de dispozitive pentru auto-asamblare in vanzare, este mai bine sa va adresati profesionistilor. Instalarea senzorilor de parcare in Chisinau se realizeaza atat din fata, cat si din spate. Ele pot semnala o amenintare chiar si de la o distanta de 70 cm in fata unui obstacol. Cu toate acestea, aceste dispozitive nu ar trebui sa fie de incredere 100%. Uneori le lipseste, de exemplu, un post de politie rutiera sau nu reactioneaza la timp daca soferul se misca rapid si obstacolul este, de asemenea, in miscare. Deci, pe langa vigilenta, ar trebui sa aveti si vigilenta.

atunci cand alegeti senzori pentru a inlocui senzorii de parcare, trebuie sa tineti cont nu numai de pret. De asemenea, nu doare sa se consulte cu un mecanic de incredere. Centru auto Autoshina.md ei coopereaza cu companii de renume si, important, dovedite. Fara indoiala, atunci cand alegeti un senzor de parcare pentru instalare la un pret normal, ar trebui sa verificati mai intai sortimentul.

merita sa fiti atenti la numarul de dispozitive. Puteti avea 4 senzori in fata si in spate. Doar 6-8 senzori de parcare va vor permite sa controlati mai precis manevrele. Acest lucru reduce riscul ca senzorii sa detecteze obstacolele din apropiere.</p>

pentru a regla senzorii de parcare, ne puteti contacta, de asemenea.