Instalarea senzorilor de parcare in Chisinau

Parcarea unui automobil in capitala Republicii Moldova nu este o sarcina usoara. Desi soferii invata aceasta manevra in timpul testului de conducere, in orasele din ce in ce mai aglomerate pe strazile inguste, abilitatile dobandite in timpul cursurilor si examenului pot sa nu fie suficiente. De aceea, instalarea senzorilor de parcare poate fi un serviciu util pentru dvs.

desi exista astfel de dispozitive pentru auto-asamblare in vanzare, este mai bine sa va adresati profesionistilor. Instalarea senzorilor de parcare in Chisinau se realizeaza atat din fata, cat si din spate. Ele pot semnala o amenintare chiar si de la o distanta de 70 cm in fata unui obstacol. Cu toate acestea, aceste dispozitive nu ar trebui sa fie de incredere 100%. Uneori le lipseste, de exemplu, un post de politie rutiera sau nu reactioneaza la timp daca soferul se misca rapid si obstacolul este, de asemenea, in miscare. Deci, pe langa vigilenta, ar trebui sa aveti si vigilenta.

Atunci cand alegeti senzori pentru a inlocui senzorii de parcare, trebuie sa tineti cont nu numai de pret. De asemenea, nu doare sa se consulte cu un mecanic de incredere. Centru auto Autoshina.md ei coopereaza cu companii de renume si, important, dovedite. Fara indoiala, atunci cand alegeti un senzor de parcare pentru instalare la un pret normal, ar trebui sa verificati mai intai sortimentul.

Merita sa fiti atenti la numarul de dispozitive. Puteti avea 4 senzori in fata si in spate. Doar 6-8 senzori de parcare va vor permite sa controlati mai precis manevrele. Acest lucru reduce riscul ca senzorii sa detecteze obstacolele din apropiere.

Pretul montaj senzori parcare - include munca unui maestru, reglarea si asistenta unui consultant in selectia senzorilor.

Pentru a regla senzorii de parcare, ne puteti contacta, de asemenea.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Instalarea senzorilor de parcare in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Prin ce diferă Parktronics unul de celălalt❓

Astăzi, pe piața de consum există o mare varietate de modele de senzori de parcare de diferite clase și opțiuni care diferă de alte modele prin numărul de senzori, absența sau prezența unei camere video din spate, dimensiunea/ caracteristicile/ designul centralei. unitate și mulți alți factori.

Este posibil să puneți senzori de parcare într-o bară de protecție de oțel❓

Instalarea senzorilor de parcare într-o bară de protecție din fier este permisă în anumite condiții:

  • sunt instalate echipamente de înaltă calitate cu senzori sensibili
  • la instalarea senzorilor în bara de protecție, se folosesc „ochelari” izolatori speciali pentru a minimiza distorsiunea de fundal a semnalului ultrasonic
  • nu se realizeaza vopsirea finala a senzorilor de parcare cu vopsea cu metalizare.

Cum să știi că senzorii de parcare sunt sparți❓

Principalele manifestări ale defecțiunii dispozitivului de asistență la parcare sunt răspunsurile false/incorecte ale senzorilor, nefuncționarea la apropierea unui obstacol.

Ce alte servicii pot folosi❓

Compania noastră vă poate oferi o gamă variată de servicii, iar iată doar câteva dintre ele: