Tonarea farurilor in Chisinau

Farurile auto tonifiate arata estetic placut si elegant. Imbunatatirea aspectului lor vizual starneste invariabil un interes crescut in randul pasionatilor de tuning. Asadar, nu va mirati de popularitatea unui astfel de serviciu precum tonarea farurilor cu folie.

Din ce in ce mai mult, pe strada se pot observa faruri auto colorate (in special cele din spate). Mesterii Autoshina.md ofera, de asemenea, servicii cum ar fi tonarea farurilor din fata si din spate cu folie.

Dar aici exista si dificultati. Umbrirea farurilor din fata poate cauza probleme in caz de coliziune. Chiar daca situatia de urgenta este creata de un alt sofer, acesta ar putea da vina pe proprietarul masinii cu farurile tonifiate. La urma urmei, este usor pentru o astfel de persoana sa spuna, de exemplu, ca pur si simplu nu a vazut semnalul de franare.

Cu toate acestea, consecintele potentiale nu sunt dezamagitoare pentru toata lumea. Furnizarea de servicii pentru reglarea luminozitatii lampilor si tonarea farurilor este cel mai bine gestionata de profesionisti.

Exista materiale pe piata special concepute in acest scop. Acestea asigura o transmisie ridicata a luminii, maximizand in acelasi timp efectul de estompare. Datorita acestui fapt, lampile arata foarte interesant si, in acelasi timp, isi indeplinesc functia principala. Cu toate acestea, reamintim ca, indiferent de material si efectul obtinut, conducerea unei masini cu faruri tonifiate pe drumurile publice trebuie sa fie sigura.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Nuanțarea farurilor în Chișinău

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Tonarea farurilor 1Tonarea farurilor 2Tonarea farurilor 4Tonarea farurilor 5Tonarea farurilor 6

Umbrirea farurilor este deosebit de populara in randul proprietarilor de masini sport si limuzine de lux. In prezent, unele marci ofera acest lucru ca optiune la modelele lor.

Aceasta procedura are multe beneficii estetice si de protectie. Atunci cand decideti sa umbriti farurile, nu uitati sa incredintati aceasta procedura profesionistilor. In plus, efectul final trebuie sa fie in conformitate cu standardele general acceptate. Intreaga operatiune nu este de obicei prea complicata, iar costul este relativ mic in comparatie cu efectul final.

Un film de inalta calitate formeaza un strat care protejeaza bine farurile. Acesta protejeaza impotriva murdariei, prelungeste durata de viata a farurilor si le protejeaza de estompare. Un fapt interesant este ca filmul garanteaza protectia farurilor auto de pietre si nisip. Datorita tonarii farurilor, veti mentine lampile masinii in stare excelenta pentru a va oferi o vizibilitate buna pe intuneric.

Un alt avantaj al unui astfel de film este capacitatea acestuia de a se restaura singur. Zgarieturile mici se repara datorita caldurii. Reglarea luminozitatii farurilor este utila mai ales atunci cand proprietarii de masini au investit mult intr-o masina noua si doresc sa o pastreze impecabila cat mai mult timp posibil. Filmul este ideal si pentru repararea masinilor de epoca.

Avand in vedere ca putini oameni au abilitatile necesare de instalare a filmului anti-pietris pe faruri, aceasta sarcina ar trebui incredintata companiilor profesionale. Serviciul de tonare a farurilor din Chisinau la Autoshina.md este realizat de mesteri folosind produse chimice, accesorii si instrumente adecvate. Luand in considerare beneficiile farurilor tonifiate, aceasta procedura merita cu siguranta banii cheltuiti. Tonarea farurilor cu folie la un pret rezonabil este alegerea potrivita!

Alte servii nostri: Instalarea alarmei auto, Auto serviceTaierea benzii de rulare

Farurile pot fi acoperite cu folie de culoare❓

Pe faruri se aplică un alt tip de material - folie de vinil, care are anumiți indicatori de transmisie a luminii. În comparație cu filmul de nuanță, acest material se caracterizează printr-o plasticitate mai bună. Este întins și așezat după încălzire cu un uscător de păr special, în urma căruia este posibilă repetarea suprafeței, care are o formă destul de complexă, care se caracterizează prin optică și părți ale corpului.

Cât timp durează nuanțarea farurilor❓

În medie, nuanțarea farurilor și a felinarelor durează 1 oră. Dar, desigur, această cifră poate varia în funcție de mașină și de complexitatea lucrării.

Care sunt avantajele nuanțării farurilor și a felinarelor cu o peliculă❓

Nuanțarea pe film a felinarelor este, în primul rând, un element frumos de design. O astfel de reglare adaugă unicitate mașinii tale. În plus, filmul are funcții de protecție: farurile sunt mai puțin predispuse la întunecare, crăpare și ciobire.

Cum să comanzi un serviciu❓

Dacă doriți să nuanțați farurile mașinii dvs. la un preț accesibil, vă rugăm să contactați Autoshina. Pentru toate întrebările, inclusiv costul serviciilor și pentru consultații, sunați-ne direct la +37360 608 000. Vă vom răspunde la toate întrebările și vă vom ajuta să vă rezolvați rapid și eficient problemele. Asteptam cererile voastre!