Inlocuirea filtrului de combustibil

Sistemul de alimentare cu combustibil al autoturismelor este susceptibil la tot felul de contaminari. Acest lucru se intampla din diverse motive, inclusiv motorina sau benzina de calitate scazuta. Prin urmare, nu trebuie sa neglijati inlocuirea filtrului de motorina!

Depozitele care apar in sistemul de alimentare cu combustibil se formeaza automat in timpul functionarii masinii, indiferent daca soferul realimenteaza masina sau nu in statiile tehnice fiabile. Datorita fluctuatiilor de temperatura, apa cade in fiecare rezervor de combustibil, ceea ce corodeaza treptat peretii rezervorului. Particulele mari de rugina formate sunt captate de sita pompei de combustibil. Cele mai mici pot patrunde prin sita cu timpul. Inlocuirea filtrului de combustibil auto va ajuta la rezolvarea acestei probleme.

In orice caz, filtrul previne contaminarea motorului. Acesta este situat direct in sistemul de alimentare cu combustibil al motorului. Cartusul este fabricat din hartie speciala, a carei precizie de curatare este foarte mare - pana la 5 microni. Filtrul retine toate impuritatile care ar putea deteriora injectoarele. Previne patrunderea nu numai a elementelor mici, ci si a compusilor chimici, a apei, a particulelor organice si a microorganismelor daunatoare masinii.

Neinlocuirea la timp a filtrului de combustibil poate provoca urmatoarele consecinte grave:

  • scaderea puterii motorului;
  • incalcari ale aprovizionarii cu combustibil;
  • coroziunea elementelor sistemului de alimentare cu combustibil si a motorului in sine;
  • performanta redusa a pompei de combustibil de inalta presiune si chituire.

Pretul pentru inlocuire regulata filtru de combustibil de schimba –acestui serviciu la Autoshina.md va va incanta!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Inlocuire filtru de combustibil

Pentru ce este un filtru de combustibil❓

Filtrul de combustibil este conceput pentru a curăța combustibilul de impuritățile străine.

Cât costă un filtru de combustibil❓

Filtrul de combustibil costă de la 60 de lei până la 400 de lei. Ar trebui să cumpărați filtre de combustibil în magazine de încredere, acest lucru garantează calitate și durată lungă de viață.

Ce se întâmplă dacă cumpărați un filtru de combustibil de calitate scăzută❓

Dacă cumpărați un filtru de combustibil de calitate scăzută, întregul sistem de alimentare poate fi deteriorat. În cele din urmă, va trebui Diagnosticarea sistemului de combustibil

Unde pot schimba filtrul de combustibil❓

la Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.