Repararea transmisiei manuale in Chisinau

S-ar parea ca transmisiile manuale sunt fara probleme in comparatie cu cele automate. Cu toate acestea, acest lucru nu este punctul de vedere corect, ceea ce poate duce la costuri ridicate pentru repararea transmisiei manuale. Din acest motiv, merita sa diagnosticati cutia la timp la primele semne ale unei defectiuni. Verificarea si schimbarea uleiului din cutia de viteze va permite sa prelungiti semnificativ durata de viata a acestuia.

ce spune ca transmisia manuala este rupta si are nevoie de repararea sau inlocuirea cutiei de viteze? Urmatoarele simptome pot indica direct aceasta circumstanta:</ p>

  • slefuirea la schimbarea angrenajelor este cel mai probabil un rezultat al uzurii sincronizatoarelor. Aceasta, la randul sau, cauzeaza probleme cu alinierea vitezei de rotatie a angrenajelor, ceea ce provoaca o scartaie la schimbarea angrenajelor.
  • schimbarea dificila a angrenajului atunci cand necesita mai mult efort. Aceasta circumstanta poate fi un semn al unui nivel scazut de ulei in cutia de viteze.
  • functionare zgomotoasa a cutiei. Cand rulmentii se uzeaza, se poate auzi un urlet caracteristic care vine de la cutia de viteze.

angajati Autoshina.md acestea ofera reparatii complete ale transmisiilor manuale, regenerarea si inlocuirea componentelor transmisiei, precum si schimbarea uleiului. efectuam diagnostice folosind instrumente de precizie. Si cand schimbam uleiul, folosim numai produse de cea mai inalta calitate. Reparatia transmisiei manuale in Chisinau la un pret excelent, efectuata in serviciul nostru, este efectuata de mesteri experimentati.

Repararea transmisiei manuale in Chisinau