Repararea transmisiei manuale in Chisinau

S-ar parea ca transmisiile manuale sunt fara probleme in comparatie cu cele automate. Cu toate acestea, acest lucru nu este punctul de vedere corect, ceea ce poate duce la costuri ridicate pentru repararea transmisiei manuale. Din acest motiv, merita sa diagnosticati cutia la timp la primele semne ale unei defectiuni. Verificarea si schimbarea uleiului din cutia de viteze va permite sa prelungiti semnificativ durata de viata a acestuia.

ce spune ca transmisia manuala este rupta si are nevoie de repararea sau inlocuirea cutiei de viteze? Urmatoarele simptome pot indica direct aceasta circumstanta:</ p>

  • slefuirea la schimbarea angrenajelor este cel mai probabil un rezultat al uzurii sincronizatoarelor. Aceasta, la randul sau, cauzeaza probleme cu alinierea vitezei de rotatie a angrenajelor, ceea ce provoaca o scartaie la schimbarea angrenajelor.
  • schimbarea dificila a angrenajului atunci cand necesita mai mult efort. Aceasta circumstanta poate fi un semn al unui nivel scazut de ulei in cutia de viteze.
  • functionare zgomotoasa a cutiei. Cand rulmentii se uzeaza, se poate auzi un urlet caracteristic care vine de la cutia de viteze.

angajati Autoshina.md acestea ofera reparatii complete ale transmisiilor manuale, regenerarea si inlocuirea componentelor transmisiei, precum si schimbarea uleiului. efectuam diagnostice folosind instrumente de precizie. Si cand schimbam uleiul, folosim numai produse de cea mai inalta calitate. Reparatia transmisiei manuale in Chisinau la un pret excelent, efectuata in serviciul nostru, este efectuata de mesteri experimentati.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Repararea transmisiei manuale in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Repararea transmisiei manuale 1Repararea transmisiei manuale 2Repararea transmisiei manuale 4Repararea transmisiei manuale 5Repararea transmisiei manuale 6

Ce determină timpul de reparare al transmisiei manuale❓

Principalul factor care influențează timpul de reparație îl reprezintă piesele de schimb. Desigur, încercăm să facem toată munca cât mai curând posibil, pentru că ne interesează nu mai puțin decât clienții. Dar, din păcate, service-ul auto de aici este complet dependent de munca furnizorilor. Pentru unele modele de mașini, piesele sunt adesea livrate rapid, în timp ce pentru altele, trebuie găsite și aceste piese. Nu numai că căutarea necesită timp, dar livrarea unor piese nu este întotdeauna atât de rapidă pe cât ne-am dori. Trebuie menționat că serviciile auto sunt adesea livrate mai rapid decât pentru persoane fizice: am încheiat contracte de furnizare cu furnizori și producători importanți, iar serviciile auto sunt deservite în condiții speciale.

Este posibil să reparați o transmisie manuală fără mașină❓

Da, acceptăm cutii de viteze și fișe scoase din mașină de la clienți pentru reparații. De asemenea, cooperăm activ cu serviciile auto și acceptăm de la acestea să reparăm cutii de viteze fără mașină. Aceasta este o practică obișnuită: serviciile auto ne aduc unitățile demontate pentru reparații, iar demontarea și instalarea se efectuează la domiciliu.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plată sunt acceptate pe site-ul nostru, puteți plăti atât cash, cât și non-cash.

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.