Schimbarea lichidului de racire

Schimbare lichidului de racire dupa o anumita perioada de timp este o necesitate urgenta. Este important de efectuat acest lucru la momentul potrivit.

In fiecare masina, acest sistem mentine temperatura de functionare corecta a motorului. Acesta este motivul pentru care inlocuirea antigelului nu trebuie neglijata! In caz contrar, consecintele vor fi grave, pana la inclusiv necesitatea de a cumpara un nou motor. Garnitura chiulasei poate de asemenea sa crape sau blocul in sine poate fi deteriorat, după care trebuie inlocuirea garniturii de chiulasa. Acestea sunt cele mai frecvente probleme care apar la masini la care s-a uitat de schimbat antigelul la timp. Puteți cumpăra de la noi antigel auto la un pret de chilipir.

Odata cu aparitia sunetului de urgenta al luminii de avertizare a antigelului, este probabil prea tarziu pentru a inlocui fluidul din sistemul de racire. Deci, soferii ar trebui sa-si aminteasca sa efectueze periodic aceasta procedura la fiecare 2-4 ani (120-200 mii km). Companiile producatoare stabilesc singure acest interval.

Inlocuirea lichidului din radiator se realizeaza si atunci cand punctul de inghet este semnificativ mai mic, ceea ce creeaza riscul solidificarii la frig. Controlul temperaturii de inghet este disponibil gratuit la service auto Autoshina.md. Acest lucru trebuie avut in vedere atunci cand va pregatiti masina pentru iarna care vine.

Verificati in permanenta nivelul lichidului de racire in unitatea de motor. Acest lucru este foarte important, mai ales inainte de inceperea sezonului estival, cand riscul de “fierbere” a motorului creste.

Va ajutam sa inlocuiti antigelul in Chisinau la un pret satisfacator pentru orice cetatean de rand al tarii noastre. Schimbarre lichid de racie nu va dura mult timp la noi.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена антифриза

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Schimbarea lichidului de racire 1Schimbarea lichidului de racire 2Schimbarea lichidului de racire 4Schimbarea lichidului de racire 5Schimbarea lichidului de racire 6

Cât de des trebuie schimbat lichidul de răcire a motorului❓

Depinde direct de tipul de antigel turnat în sistem. Sunt situații când este imposibil să amâni. În acest caz, trebuie să înlocuiți de urgență antigelul, fără a aștepta data de expirare a acestuia. Enumerăm aceste situații: lichidul face spumă, agentul frigorific și-a schimbat culoarea sau a devenit tulbure, un semn alarmant este precipitarea sub formă de fulgi, prezența impurităților mecanice în antigel.

Ar trebui să schimb antigelul înainte de iarnă❓

Este foarte util să înlocuiți antigelul înainte de sezonul rece. Acest lucru este valabil mai ales pentru mașinile care dorm în curți fără garaj. Noul agent frigorific va face mult mai ușor pentru motor să funcționeze la temperaturi de iarnă.

Trebuie să schimb lichidul de răcire când schimb termostatul❓

Uneori trebuie să schimbi termostatul - un element foarte important al sistemului de răcire al mașinii. Acest lucru este de obicei realizat de profesioniști calificați. Dacă mecanicul îl sfătuiește pe proprietar să înlocuiască antigelul după reparație, este mai bine să țineți cont de sfatul acestuia.

De ce ar trebui să comandați acest serviciu❓

Avem în service auto o echipă de profesioniști a fost adunată pentru a face totul pentru tine rapid și eficient.