Indepartarea urmelor de lovitura

Scufundari pe caroseria masinii - blestemul fiecarui sofer. Oricat de mare ar fi daunele, poate fi dificil de indepartat. Cu toate acestea, atelierele profesionale de reparatii auto au echipamente de calitate pentru a scapa de aceste scufundari. Dar o astfel de metoda de reparare a daunelor, cum ar fi indepartarea videlor, este deosebit de interesanta.

Reparatii caroserie cu fibra de sticla cu ventuze

Care sunt beneficiile sale?

  • Versatilitate. Procedura poate fi efectuata pe orice masina, indiferent de marca si tip.
  • Simplitate. Indepartarea urechilor cu ventuza este destul de capabila pentru orice persoana, desi este mai bine sa o incredintati specialistilor.
  • Confort. Majoritatea celorlalte scule concepute pentru a remedia defectiunile cadrului metalic al masinii fara vopsire sunt mai dificil de utilizat. In general, indepartarea urechilor cu ventuza necesita doar partea din fata. Acest lucru este important atunci cand interactionati cu componentele turnate ale unui vehicul.
  • Viteza. Indepartarea cu vid a scobiturilor se face rapid, deoarece necesita un minim de operatii pregatitoare. Puteti face cu siguranta fara demontarea piesei, deoarece acestea nu interfereaza cu nimic si fac totul la locul lor.

Pentru a comanda acest serviciu, va rugam sa contactati personalul Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Indepartarea urmelor de lovitura

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Indepartarea urmelor de lovitura 1Indepartarea urmelor de lovitura 2Indepartarea urmelor de lovitura 4Indepartarea urmelor de lovitura 5Indepartarea urmelor de lovitura 6

Am o mică adâncitură pe caroseria mașinii, cât costă să scoți o adâncitură pe o mașină fără vopsire❓

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări. Este imposibil de estimat costul unei lovituri prin telefon, precum și timpul exact al reparației. Costul deteriorării poate fi determinat doar în timpul unei inspecții vizuale, în cazuri extreme dintr-o fotografie, dar în acest caz costul final al reparării unei lovituri fără vopsire se poate modifica.

Cum elimini loviturile cu un aspirator❓

Îndreptarea cu vid, îndreptarea, tragerea de adâncituri cu ventuze cu vid, aceasta este doar o parte a procesului de îndepărtare a loviturilor mari. Această tehnică este utilizată numai pe adâncituri mari și puțin adânci și în anumite condiții și numai la începutul lucrărilor. Cu ajutorul vacuumelor și tehnica corectă de relaxare a punctelor de stres, se poate obține o reducere semnificativă a dimensiunii daunei, care este ulterior finalizată cu un set standard de instrumente. Îndepărtarea completă a unei adâncituri mari cu un vid fără reluare este foarte rară. Așadar, nu vă pierdeți timpul și energia prețios în zadar, ci mai bine direcționați-le în direcția corectă și încredințați această muncă profesioniștilor din Autoshina, care vă va putea salva calitativ mașina de lovituri.

Se poate repara o adâncitură la o mașină veche❓

De obicei nu. Aici depind foarte mult de cazul particular și de starea vopselei. În primul rând, vopseaua de pe astfel de mașini și-a pierdut deja proprietățile elastice și, în al doilea rând, nu este profitabilă din punct de vedere economic, atât pentru client, cât și pentru antreprenor.

Vopseaua se va crăpa la repararea loviturilor fără vopsea❓

Într-un maestru profesionist, acest lucru se poate întâmpla în cazuri foarte rare. Dacă vedem că există un astfel de risc, avertizăm din timp.