Jante pentru automobile Devino

«PT Prima Alloy Steel Universal TBK» - este cel mai mare producator de jante din aliaj din Indonezia. Istoria companiei incepe din 1984. Treizeci si patru de ani de productie a jantelor intr-o gama de dimensiuni de la 12 la 24 inch permite companiei sa creeze produse care indeplinesc cerintele sistemelor de calitate «TUV» (Germania) si «JWL» (Japonia). Produsele au un certificat de management al calitatii 9000/9001 si certificatul «Gosstandart» din Rusia. Produsele companiei sunt furnizate frecvent pentru echipamentul OE (Orginal Equipment) al vehiculelor producatorilor precum «Suzuki», «Chevrolet», «Opel», «Hyundai» si multi altii.

Trebuie remarcat avantajul incontestabil al discurilor Devino, si anume calitatea dovedita a compusilor de aluminiu pregatiti pentru turnare. Jantele Devino – sunt o intruparea materiala a ideii unei combinatii armonioase dintre eleganta si putere. Discurile Devino sunt caracterizate prin caracteristici excelente de performata. An de an, jantele din aliaj, care poarta numele de Devino, continua sa satisfaca asteptarile atat ale proprietarilor de masini particulare, cat si cele ale concernelor mai «pretentioase».

In magazinul nostru online veti gasi o gama larga de jante la cele mai bune preturi, inclusiv, puteti cumpara jante auto Devino, cu livrare la domiciliu, pe intreg teritoriul Moldovei. Pentru a facilita procesul, selectati in filtrul disponibil pe site, masurile de care aveti nevoie pentru automobilul dvs si adaugati produsul in cos. Autoshina.md – alege inteligent produsele auto!