Anvelope de iarna Firemax

Anvelopele de iarna Firemax

Avantajele anvelopelor de iarna Firemax

Anvelopele de iarna Firemax au benzi de rulare imbunatatite si compusi speciali de cauciuc care le fac competitive cu o gama destul de larga de sortimente care exista pe piata. Anvelopele de iarna Firemax au caracteristici excelente pentru o calatorie placuta si, cel mai important, o conducere in siguranta. Avantajele anvelopelor de iarna Firemax sunt: ​​flexibilitatea anvelopelor, rezistenta anvelopelor la uzura, aderenta excelenta, calitate excelenta si cost rezonabil. Cauciucul rezista destul de usor la schimbarile de temperatura, la diverse conditii meteorologice. Site-ul nostru Autoshina.md prezinta cele mai cunoscute marci. Pe langa anvelopele de iarna Firemax, puteti comanda anvelope de iarna de la Hankook, Roadstone, Nexen si multe alte marci. De asemenea, pe site-ul nostru exista o selectie uriasa de jante pentru masina dvs. Daca aveti probleme cu masina dvs., puteti contacta serviciul nostru auto specializat. Avem profesionisti cu experienta care vor face totul pentru tine rapid si, cel mai important, cu o calitate inalta.

Anvelope de iarna Firemax preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Firemax FM805 795 MDL
Firemax FM806 1495 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Firemax?

Costul pentru cauciucurile de iarna Firemax se ia in considerare cu 560 MDL si anunge la 2295 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba anvelopele pentru iarna?

In RM nu sunt desemnate data de incepere de substituire a pneurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu normele daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci conducatorii trebuie sa reinnoiasca anvelopele de vara, in caz contrar va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Firemax?

Pentru a alege corect cele mai potrivite cauciucuri de iarna Firemax cautati caseta/-ei de cautare de pe pagina actuala . In fereastra de cautare gasiti necesarele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a pneurilor si a producatorului. Astfel se va afisa catalogul deplina de cauciucuri in stoc cu pretul. Toate pneurile din magazinul autoshina ofera o garantie oficiala. Deci orice articol cumparat se va potrivi autovehiculului in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Firemax?

Daca vreti o inlocuire a anvelopelor Firemax, apoi sfatuim sa va uitati la
Hifly
Annaite
Cordiant