Repararea radiatorului auto

daca soba este intr-o stare defectuoasa, nu poate incalzi corect interiorul masinii. Acest lucru este plin de faptul ca se formeaza condens pe ochelari si poate aparea o situatie de urgenta in timp. De aceea este important sa efectuati o reparatie corespunzatoare a sobei masinii.

putem distinge o serie de defectiuni cele mai frecvente ale acestui dispozitiv.

transmiterea aerului rece. Cel mai frecvent motiv este nivelul scazut de antigel din sistemul de racire. Este necesar sa se realizeze inspectia sa regulata, fara a uita de radiator, pentru a intelege daca exista scurgeri si daca exista o scurgere.

defectarea pompei care circula lichidul de racire. Aici nu puteti face fara a inlocui piesa in timpul reparatiei sobei.

defalcarea macaralei cuptorului (pe modele specifice). Solutia la aceasta problema este posibila si prin inlocuirea piesei. Toate manipularile trebuie efectuate cu maxima precautie.

deteriorarea clapetei radiatorului, care regleaza temperatura. In acest caz, repararea sobei auto este foarte dificila si numai mesteri calificati o pot face. Contactati managerul nostru, care va transmite comanda dvs. specialistilor. Personal Autoshina.md va face reparatia sobei eficient si pentru o perioada minima de timp.

Repararea radiatorului auto in Chisinau