Repararea radiatorului auto

daca soba este intr-o stare defectuoasa, nu poate incalzi corect interiorul masinii. Acest lucru este plin de faptul ca se formeaza condens pe ochelari si poate aparea o situatie de urgenta in timp. De aceea este important sa efectuati o reparatie corespunzatoare a sobei masinii.

putem distinge o serie de defectiuni cele mai frecvente ale acestui dispozitiv.

transmiterea aerului rece. Cel mai frecvent motiv este nivelul scazut de antigel din sistemul de racire. Este necesar sa se realizeze inspectia sa regulata, fara a uita de radiator, pentru a intelege daca exista scurgeri si daca exista o scurgere.

defectarea pompei care circula lichidul de racire. Aici nu puteti face fara a inlocui piesa in timpul reparatiei sobei.

defalcarea macaralei cuptorului (pe modele specifice). Solutia la aceasta problema este posibila si prin inlocuirea piesei. Toate manipularile trebuie efectuate cu maxima precautie.

deteriorarea clapetei radiatorului, care regleaza temperatura. In acest caz, repararea sobei auto este foarte dificila si numai mesteri calificati o pot face. Contactati managerul nostru, care va transmite comanda dvs. specialistilor. Personal in service auto Autoshina.md va face reparatia sobei eficient si pentru o perioada minima de timp.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Ремонт печки авто в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea radiatorului 1Repararea radiatorului 2Repararea radiatorului 4Repararea radiatorului 5Repararea radiatorului 6

Cand se repara aragazul❓

O defecțiune a sobei este detectată aproape instantaneu. De obicei, o astfel de problemă se caracterizează printr-un curent de aer rece atunci când aragazul funcționează, aburirea ferestrelor și un miros de ars.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plată sunt acceptate pe site-ul nostru, puteți plăti atât cash, cât și non-cash.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele:

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.