Inlocuirea furtunului de frana

cati soferi verifica starea furtunurilor de frana inainte de fiecare calatorie? Nu, la fel de putini proprietari de masini le controleaza chiar si in conformitate cu recomandarile specialistilor, adica la fiecare 3 luni. Si aceasta este o mare omisiune. Sunt de acord, pentru rezultatul final dezastruos, nu conteaza daca furtunurile de frana au fost deteriorate intentionat sau ca urmare a utilizarii nepasatoare sau necorespunzatoare.

Deci, nu subestimati starea lor? De ce sa le verificati cu fiecare ocazie? Daca observati semne de uzura sau coroziune a furtunurilor de frana, inlocuiti-le imediat. In acelasi timp, prevenirea este foarte importanta. In loc sa asteptati pana cand inlocuirea necesara a furtunurilor de frana este ingreunata grav din cauza coroziunii, merita sa urmati recomandarile specialistilor si sa schimbati cablurile la anumite intervale. In cazul liniilor de frana rigide, aceste intervale sunt de 5-8 ani. Si pentru oamenii flexibili, totul depinde de conditiile si metoda de functionare a masinii. Pret inlocuire furtun frana fata la fel ca restul shalng-urilor.

 

Inlocuire furtun lichid de frana in autoservice

Inlocuirea furtunului lichidului de frana este un eveniment destul de complicat. Ar trebui sa se incheie intotdeauna cu pomparea sistemului in conformitate cu regulile, acest lucru necesita mult timp, instrumente si accesorii speciale, precum si cunoasterea elementelor de baza ale mecanicii. Prin urmare, nu riscati sa faceti totul singur. Trebuie sa incredintati Inlocuirea furtunului de frana la un pret rezonabil unui mecanic Autoshina.md si daca doriti sa aflati cat costa schimbarea furtunului de frana, contactati managerul nostru.

Inlocuirea furtunului de frana in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea furtunului de frana 1Inlocuirea furtunului de frana 2Inlocuirea furtunului de frana 4Inlocuirea furtunului de frana 5Inlocuirea furtunului de frana 6

Cât de des ar trebui să verificați starea furtunurilor de frână❓

Experții recomandă verificarea stării furtunurilor de frână la fiecare trei luni.

Ce alte servicii pot primi la service-ul dvs. auto❓

Realizam o gama variata de servicii de reparatii si intretinere auto, la sectiune Autoservice puteți vedea o gamă largă de servicii

Ce alte servicii pot folosi❓

Compania noastră are o gamă largă de servicii și iată doar o mică parte din acestea:

Cum pot contacta compania dvs❓

Ne puteti contacta la numarul de telefon +37360 608 000 sau prin contactele listate pe site.