Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate

nu este un secret faptul ca bara stabilizatoare este un element important al suspensiei masinii. Este capabil sa se ocupe in mod optim de rulajul caroseriei in timpul virajelor normale sau ascutite ale masinilor. In mod separat, merita sa atingeti barele Stabilizatoare din spate, care necesita inlocuire periodica. Daca exista lovituri ciudate sub capota sau in spatele vehiculului, acesta este un semn sigur ca este timpul sa le eliminati pe cele vechi si sa le puneti pe cele noi.

astfel, problema este destul de ușor determinată de semne pur externe. Adesea, acesta poate fi văzut în timp ce conduceți o mașină pe un pat rutier neuniform sau peste gropi. Dar pentru a vă asigura că există defecțiuni specifice, trebuie să contactați un specialist in service auto Autoshina.md.

nici măcar nu credeți că puteți face față acestei operații pe cont propriu! La urma urmei, aici vor fi necesare abilități speciale și experiență bună. Cele de mai sus sunt greu pe umărul șoferilor obișnuiți. Și în compania noastră, înlocuirea barelor Stabilizatoare spate se realizează profesional, eficient și pentru bani foarte rezonabili. Toată lumea poate vedea acest lucru clar. Doar contactați-ne, deoarece este convenabil pentru dvs. și comandați serviciul corespunzător!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 Замена стоек заднего стабилизатора в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Pentru ce sunt barele stabilizatoare spate❓

Este necesară o bară antiruliu pentru a reduce ruliu orizontal al caroseriei mașinii în timpul virajelor și diferite abateri în plan orizontal. Și barele stabilizatoare sunt folosite pentru a le atașa pe acestea din urmă de caroseria mașinii.

Care sunt simptomele unei bare stabilizatoare spate proaste❓

De asemenea, puteți determina necesitatea înlocuirii barelor stabilizatoare spate pe baza semnelor externe ale unei probleme, care sunt cel mai adesea vizibile atunci când mașina se deplasează.drumuri denivelate și denivelări. În primul rând, șoferul ar trebui să fie atent la ciocănirea care are loc sub capotă sau în spatele vehiculului. În plus, dacă mașina „derapează” la viteză mare, este aruncată de pe pistă (mai ales atunci când volanul este eliberat), din cauza căruia trebuie să virați în mod constant, atunci acesta este, de asemenea, un semn tipic al unei defecțiuni a partea mentionata. În acest caz, este timpul să vă gândiți cum să schimbați bara stabilizatoare.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă privind repararea sistemului de frânare, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓

Sigur. Avem o mare varietate de servicii pe site-ul nostru, cum ar fi: Inlocuire butuc roata, Inlocuirea planetarei, Acumulatoare auto, Econom jante și mult mai mult.