Tratarea anticoroziva a fundului masinii

Partea de jos a masinii necesita ingrijire de sine pe intreaga perioada de functionare a masinii. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care urmeaza sa paraseasca orasul, precum si sa mearga intr-o calatorie. Deci, cand vine momentul, comandati un tratament anticoroziv al fundului.

Corpul vehiculului este foarte des supus unui impact mecanic. Este vina diferitilor factori externi, in special pietris, nisip si funingine. In viitor, deteriorarea duce la aparitia unui astfel de fenomen neplacut ca coroziunea. Pentru a preveni acest proces, trebuie utilizat un strat anti-gravitatie. Datorita acesteia, pe suprafata se creeaza o pelicula de cauciuc impermeabila, protejand fundul.

Pentru a prelungi durata de viata a vehiculului, este necesar sa se efectueze un tratament anticoroziv al fundului masinii. La urma urmei, partea inferioara este deosebit de puternic expusa efectelor negative ale mediului, astfel incat protectia sa nu este un capriciu, ci o necesitate.

Desigur, rugina este considerata un vechi dusman al"Cailor de fier". In ultimii ani, producatorii au reusit sa dezvolte diverse modalitati de combatere a acestei neplaceri. Dar protectia fabricii are o serie de dezavantaje serioase. Ce ar trebui sa facem daca dorim sa ne asiguram in continuare masina?

pentru a evita formarea ruginii si reparatii frecvente, puteti utiliza un tratament anti-coroziune din partea de jos a Masinii pretul va va satisface! Suntem in Autoshina.md suntem gata sa indeplinim aceasta sarcina si multe alte sarcini.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Tratarea anticoroziva a fundului masinii

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Tratarea anticoroziva a fundului masinii 1Tratarea anticoroziva a fundului masinii 2Tratarea anticoroziva a fundului masinii 4Tratarea anticoroziva a fundului masinii 5Tratarea anticoroziva a fundului masinii 6

Ce este inclus în procesarea completă❓

Prelucrarea complexă include dezasamblarea parțială (roți, aripi, unele piese frontale), spălarea, uscarea, prelucrarea cavităților ascunse, tratarea anticorozivă a fundului, pasajele roților.

Cum arată mașina după procesare❓

Mașina arată curată, nu ar trebui să existe urme de agenți anticorozivi, dungi etc. pe vopsea, este posibilă o acoperire „grasă” la atingere, care se va spăla.orice chiuvetă.

Merită să tratezi o mașină nouă cu anticoroziv❓

Este necesar un tratament anticoroziv suplimentar pe o mașină nouă.