Inlocuirea bujii incandescente in Chisinau

Bujiile sunt utilizate la motoarele pe benzina. Sarcina lor este de a genera o scanteie care aprinde amestecul combustibil-aer in cilindrii motorului. Sursa de scanteie este o tensiune ridicata generata de bobina de aprindere si transmisa bujiilor corespunzatoare folosind un dispozitiv special. Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa decideti sa inlocuiti dopurile incandescente.

La urma urmei, vorbim despre consumabile care sunt supuse uzurii naturale datorita arderii electrozilor si deteriorarii energiei scanteii generate de bujie. Acest lucru provoaca functionarea instabila a motorului, probleme cu pornirea si, uneori, deteriorarea bobinei de aprindere.

Inlocuirea lumanarilor auto necesita deconectarea firelor de aprindere conectate la acestea, apoi desurubarea lumanarilor de la capul motorului cu o cheie speciala. In timpul acestei operatii, asigurati-va ca murdaria acumulata in jurul prizei bujiei nu intra in cilindru prin orificiul bujiei. Pentru a inlocui lumanarile auto vechi cu altele noi, se stabileste un decalaj intre electrozi cu ajutorul unei sonde. De asemenea, trebuie sa verificati bine starea firelor de aprindere, a capacului si a degetului dispozitivului de aprindere. Dupa strangerea bujiilor cu cuplul corespunzator si conectarea firelor, motorul porneste si se verifica functionarea corecta a sistemului de aprindere. In unele masini, poate fi necesar sa conectati un computer de diagnosticare pentru a inlocui bujiile masinii pentru a sterge codul de eroare din memoria unitatii de control a motorului.

De obicei, kilometrajul, dupa care bujiile sunt inlocuite pe masina, este de aproximativ 40.000 km.

Aceasta operatiune este efectuata de angajati cu experienta in service auto Autoshina.md.inlocuirea bujiilor incandescente in Chisinau se realizeaza cat mai eficient posibil si la un pret avantajos. Va putem oferi si alte servicii precum: Reparatii ABS, repararea regulatorului de geam, inlocuirea cutiei de sigurante auto

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена свечей зажигания в Кишиневе

De ce schimba bujiile❓

Necesitatea înlocuirii bujiilor se datorează faptului că acestea sunt supuse uzurii naturale din cauza eroziunii prin scânteie, a temperaturilor de până la 2500 ℃ și a presiunii de până la 50 bar în camera de ardere, precum și a expunerii la substanțele agresive conținute în produsele de ardere. . În timpul funcționării, electrozii devin acoperiți, mai subțiri și se topesc, ceea ce duce la o creștere a golului, o modificare a formei și puterii descărcării, până la absența periodică sau constantă a unei scântei.

De unde știi când este timpul să schimbi bujiile❓

Este imposibil să se determine cu exactitate cât de des trebuie schimbate lumânările, deoarece condițiile de funcționare ale fiecărei mașini sunt individuale. Trebuie să te concentrezi în primul rând peintervalul de service specificat în manualul sau cartea de service a mașinii, ținând cont de condițiile dificile. Practica arată că, dacă o mașină este supusă în mod regulat întreținere și conduce într-un mod aproape de optim, lumânările de nichel de înaltă calitate rulează 30-40 mii km, platină - 50-60 mii km și iridiu - 80-100 mii km.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000