Inlocuirea bujii incandescente in Chisinau

Bujiile sunt utilizate la motoarele pe benzina. Sarcina lor este de a genera o scanteie care aprinde amestecul combustibil-aer in cilindrii motorului. Sursa de scanteie este o tensiune ridicata generata de bobina de aprindere si transmisa bujiilor corespunzatoare folosind un dispozitiv special. Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa decideti sa inlocuiti dopurile incandescente.

La urma urmei, vorbim despre consumabile care sunt supuse uzurii naturale datorita arderii electrozilor si deteriorarii energiei scanteii generate de bujie. Acest lucru provoaca functionarea instabila a motorului, probleme cu pornirea si, uneori, deteriorarea bobinei de aprindere.

Inlocuirea lumanarilor auto necesita deconectarea firelor de aprindere conectate la acestea, apoi desurubarea lumanarilor de la capul motorului cu o cheie speciala. In timpul acestei operatii, asigurati-va ca murdaria acumulata in jurul prizei bujiei nu intra in cilindru prin orificiul bujiei. Pentru a inlocui lumanarile auto vechi cu altele noi, se stabileste un decalaj intre electrozi cu ajutorul unei sonde. De asemenea, trebuie sa verificati bine starea firelor de aprindere, a capacului si a degetului dispozitivului de aprindere. Dupa strangerea bujiilor cu cuplul corespunzator si conectarea firelor, motorul porneste si se verifica functionarea corecta a sistemului de aprindere. In unele masini, poate fi necesar sa conectati un computer de diagnosticare pentru a inlocui bujiile masinii pentru a sterge codul de eroare din memoria unitatii de control a motorului.

De obicei, kilometrajul, dupa care bujiile sunt inlocuite pe masina, este de aproximativ 40.000 km.

Aceasta operatiune este efectuata de angajati cu experienta Autoshina.md.inlocuirea bujiilor incandescente in Chisinau se realizeaza cat mai eficient posibil si la un pret avantajos.

Inlocuirea bujii incandescente in Chisinau