Verificarea resoarelor

Arcurile sunt foi elastice constând din oțel. Ele sunt fixate cu cleme și șuruburi centrale. Arcul este conceput pentru a înmuia loviturile în caz de coliziuni cu obstacole sau când roata lovește o groapă. Această parte are o importanță fundamentală pentru mașină. Prin urmare, pentru a nu eșua înainte de timp, este necesar să se diagnosticheze izvoarele.

Arcurile situate în față se confruntă cu cea mai mare încărcătură. La urma urmei, cele mai puternice lovituri cad doar pe podul din față. În plus, acolo se află motorul. Astfel, este mai bine să nu amânați verificarea stării izvoarelor pentru mai târziu.

Ce putem spune despre defalcările care sunt cele mai frecvente în astfel de cazuri? Aceasta este precipitarea sau defectarea foii și defectarea scării. Spargerea va trebui înlocuită. Dar toate circumstanțele negative posibile nu pot fi luate în considerare în niciun scenariu.

De fapt, este posibil să se realizeze o funcționare pe termen lung a elementelor descrise. Numai pentru aceasta au nevoie de îngrijire, inclusiv curățarea regulată de murdărie. Această procedură se realizează folosind o perie și șmirghel. Apoi, arcul este spălat cu kerosen și spălat cu un amestec de grafit cu grăsime.

< p>Ei bine, încredințați diagnosticul stării izvoarelor profesioniștilor. Și în caz de probleme, angajații Autoshona.md ei vor verifica arcurile pentru cel mai înalt nivel.

 

Verificarea resoarelor in Chisinau