Verificarea resoarelor

Arcurile sunt foi elastice constând din oțel. Ele sunt fixate cu cleme și șuruburi centrale. Arcul este conceput pentru a înmuia loviturile în caz de coliziuni cu obstacole sau când roata lovește o groapă. Această parte are o importanță fundamentală pentru mașină. Prin urmare, pentru a nu eșua înainte de timp, este necesar să se diagnosticheze izvoarele.

Arcurile situate în față se confruntă cu cea mai mare încărcătură. La urma urmei, cele mai puternice lovituri cad doar pe podul din față. În plus, acolo se află motorul. Astfel, este mai bine să nu amânați verificarea stării izvoarelor pentru mai târziu.

Ce putem spune despre defalcările care sunt cele mai frecvente în astfel de cazuri? Aceasta este precipitarea sau defectarea foii și defectarea scării. Spargerea va trebui înlocuită. Dar toate circumstanțele negative posibile nu pot fi luate în considerare în niciun scenariu.

De fapt, este posibil să se realizeze o funcționare pe termen lung a elementelor descrise. Numai pentru aceasta au nevoie de îngrijire, inclusiv curățarea regulată de murdărie. Această procedură se realizează folosind o perie și șmirghel. Apoi, arcul este spălat cu kerosen și spălat cu un amestec de grafit cu grăsime.

Ei bine, încredințați diagnosticul stării izvoarelor profesioniștilor. Și în caz de probleme, angajații in service auto Autoshona.md ei vor verifica arcurile pentru cel mai înalt nivel.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Verificarea resoarelor in Chisinau

Serviciile noastre populare: Inlocuirea termostatului, Inlocuirea filtrului de aer, Reparatii parbrize, Curatarea chimica auto

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Verificarea resoarelor 1Verificarea resoarelor 2Verificarea resoarelor 4Verificarea resoarelor 5Verificarea resoarelor 6

Ce este un izvor❓

Aceasta este o componentă elastică a suspensiei mașinii, care asigură distribuția sarcinii caroseriei pe șasiu. De asemenea, servește la atenuarea șocurilor și vibrațiilor în timpul mersului.

Unde sunt situate izvoarele❓

Cel mai adesea în industria auto, arcuri sunt instalate pe vehiculele de marfă. În acest caz, se disting structurile din față și din spate. Cele din față sunt proiectate în principal pentru a asigura confortul de rulare în cabină. Cele din spate au de obicei un alt scop - transportul cea mai mare parte a sarcinii, pentru aceasta acest tip de unitate auto este consolidat.

Pot comanda alte servicii de la dvs.❓

Sigur. Poți comanda Acumulatoare auto sau cumpărare anvelopele la preturi accesibile.

Care sunt beneficiile folosirii arcurilor❓

Avantajele utilizării arcurilor în suspensia unei mașini includ costul scăzut al foilor, ușurința în fabricarea pieselor, disponibilitatea utilizării pe drumuri cu o calitate diferită a suprafeței.