Schimbarea arc de suspensie

soferii stiu ca cel mai bine este sa inlocuiti arcurile de suspensie in perechi. Acest lucru se face de obicei atunci cand unul dintre ei se rupe.

in general, arcurile de suspensie se schimba foarte rar. Aceasta decizie este luata de utilizatori in doua situatii: o bobina rupta sau o uzura excesiva. Acesta din urma se manifesta in principal intr-o scadere a clearance-ul masinii & ndash; arcurile sunt comprimate si devin moi. In ambele cazuri, chiar mai mult decat in cazul amortizoarelor, se recomanda inlocuirea componentelor ambelor roti ale aceleiasi axe.

cand arcul este uzat, decalajul devine intotdeauna mai mic, deci este inacceptabil sa punem un element nou. Pur si simplu, masina se va ridica stramb. In plus, noul arc este mai greu si are caracteristici de performanta diferite in comparatie cu cel vechi, mai putin elastic.

de asemenea, merita adaugat ca izvoarele, indiferent de aspectul lor, sunt supuse periodic inlocuirii obligatorii. Se presupune ca este mai bine sa cumparati produse noi cu amortizoare, dar daca amortizoarele nu rezista la 100 de mii de kilometri, nu trebuie sa asteptati inlocuirea lor planificata. Cu toate acestea, urmand standardele, dupa 200 de mii de km este necesar sa se instaleze noi arcuri de suspensie.

doriti sa inlocuiti arcurile de suspensie eficient si la cel mai atractiv pret? Apoi merita sa profitati de priceperea angajatilor Autoshina.md.

Schimbarea arc de suspensie in Chisinau la pret accesibil