Schimbarea arc de suspensie

Soferii stiu ca cel mai bine este sa inlocuiti arcurile de suspensie in perechi. Acest lucru se face de obicei atunci cand unul dintre ei se rupe.

In general, arcurile de suspensie se schimba foarte rar. În cazul unei defecțiuni a bobinei, ar trebui să fie inlocuirea. Aceasta decizie este luata de utilizatori in doua situatii: o bobina rupta sau o uzura excesiva. Acesta din urma se manifesta in principal intr-o scadere a clearance-ul masinii & ndash; arcurile sunt comprimate si devin moi. In ambele cazuri, chiar mai mult decat in cazul amortizoarelor, se recomanda inlocuirea componentelor ambelor roti ale aceleiasi axe.

Cand arcul este uzat, decalajul devine intotdeauna mai mic, deci este inacceptabil sa punem un element nou. Pur si simplu, masina se va ridica stramb. In plus, noul arc este mai greu si are caracteristici de performanta diferite in comparatie cu cel vechi, mai putin elastic.

De asemenea, merita adaugat ca izvoarele, indiferent de aspectul lor, sunt supuse periodic inlocuirii obligatorii. Se presupune ca este mai bine sa cumparati produse noi cu amortizoare, dar daca amortizoarele nu rezista la 100 de mii de kilometri, nu trebuie sa asteptati inlocuirea lor planificata. Cu toate acestea, urmand standardele, dupa 200 de mii de km este necesar sa se instaleze noi arcuri de suspensie.

Doriti sa inlocuiti arcurile de suspensie in Chisinau eficient si la cel mai atractiv pret? Apoi merita sa profitati de priceperea angajatilor in service auto Autoshina.md. Vom presta servicii in toata Moldova

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

inlocuirea arcurilor suspensiei in moldova

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Care este durata de viață a arcurilor suspensiei❓

Resursa arcurilor de suspensie depinde de stilul de conducere al mașinii, de condițiile drumului, precum și de calitatea pieselor în sine. În medie, arcurile de suspensie sunt capabile rezista de la 50.000 km la 300.000 km.

De ce se uzează arcurile de suspensie❓

În timp, se pot uza din motive obișnuite. Metalul nu este etern, se poate coroda, suprasarcinile frecvente fac metalul mai moalegropi, ciocniri cu obstacole, lovituri. Cu o selecție greșită a arcurilor, resursele lor sunt reduse semnificativ.

De ce ar trebui să comanzi acest serviciu❓

Avem în service auto am adunat o echipă de specialiști care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000