Repararea si diagnosticarea injectorului

Una dintre cele mai scumpe componente ale motoarelor diesel moderne sunt injectoarele (injectoarele). Ignorarea problemelor si incalcarilor lor, impreuna cu refuzul de a diagnostica si repara injectoarele, pot duce la esecuri foarte grave.

In functie de producator, designul si durabilitatea injectoarelor variaza semnificativ. De obicei, durata lor de viata este determinata in intervalul de 200-250 mii km. apoi repararea injectorului este de fapt inevitabila.

Desigur, utilizarea combustibilului diesel de calitate scazuta (poluat), de exemplu, duce la uzura accelerata. Alti factori care le scurteaza durata de viata sunt asamblarea incorecta dupa repararea motorului (codare incorecta) si aerul din sistemul de combustibil. Ca urmare a aparitiei oricaruia dintre factorii nocivi, injectorii pot esua chiar si dupa 50 de mii de km de kilometraj. În caz de eșec, va fi necesar curatarea injectoarelor. Este mai bine sa aveti timp pentru a comanda spalarea injectorului.

Potrivit mecanicilor experimentati, singura modalitate de a evita problemele costisitoare cauzate de defectarea injectoarelor este de a le inspecta cu atentie atunci cand ruleaza 150-200 de mii de kilometri. Diagnosticarea computerizata efectuata profesional va va permite sa determinati starea lor actuala. Si apoi puteti curata injectorul & ndash; serviciu in Autoshina.md favorizeaza asta.

Pentru informarea dumneavoastra, reparatia injectorului in Chisinau se efectueaza la cele mai bune preturi.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Ремонт и диагностика инжектора

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Pentru ce este un injector❓

Un injector este o duză instalată în sistemul de alimentare cu combustibil într-un motor pe benzină sau diesel. Este instalat într-un singur exemplar sau ca parte a sistemului de injecție și servește la pulverizarea combustibilului. În vorbirea colocvială, un „injector” este numit sistemul de injecție al unui motor de automobile.

Care este viteza de injectare pentru injector❓

Injecție în mai multe puncte. Acest tip este folosit pe mașinile moderne. Aici, fiecare cilindru are propria sa duză, astfel încât acest sistem se caracterizează printr-o precizie ridicată de dozare. Injectoarele pot fi instalate atât în ​​galeria de admisie, cât și în cilindrul propriu-zis.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Cum te pot contacta❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.