Repararea si diagnosticarea injectorului

Una dintre cele mai scumpe componente ale motoarelor diesel moderne sunt injectoarele (injectoarele). Ignorarea problemelor si incalcarilor lor, impreuna cu refuzul de a diagnostica si repara injectoarele, pot duce la esecuri foarte grave.

In functie de producator, designul si durabilitatea injectoarelor variaza semnificativ. De obicei, durata lor de viata este determinata in intervalul de 200-250 mii km. apoi repararea injectorului este de fapt inevitabila.

Desigur, utilizarea combustibilului diesel de calitate scazuta (poluat), de exemplu, duce la uzura accelerata. Alti factori care le scurteaza durata de viata sunt asamblarea incorecta dupa repararea motorului (codare incorecta) si aerul din sistemul de combustibil. Ca urmare a aparitiei oricaruia dintre factorii nocivi, injectorii pot esua chiar si dupa 50 de mii de km de kilometraj. Este mai bine sa aveti timp pentru a comanda spalarea injectorului.

Potrivit mecanicilor experimentati, singura modalitate de a evita problemele costisitoare cauzate de defectarea injectoarelor este de a le inspecta cu atentie atunci cand ruleaza 150-200 de mii de kilometri. Diagnosticarea computerizata efectuata profesional va va permite sa determinati starea lor actuala. Si apoi puteti curata injectorul & ndash; serviciu in Autoshina.md favorizeaza asta.

Pentru informarea dumneavoastra, reparatia injectorului in Chisinau se efectueaza la cele mai bune preturi.

Repararea si diagnosticarea injectorului