Diagnosticare motor diesel

Ce ar trebui sa fac daca exista probleme cu pornirea motorului diesel? Sau nu a inceput sa functioneze ca de obicei, in timp ce indicatorul de defectiune al motorului s-a aprins? Nu asteptati pana cand aceste simptome se agraveaza sau apar altele noi. Asigurati-va ca contactati managerul companiei Autoshina.md, si vom organiza un diagnostic eficient al motorului diesel avem in service auto!

Vorbim despre un serviciu complet care implica:

  • verificarea motorului diesel folosind cele mai moderne echipamente
  • intretinerea masinilor de toate marcile si orice tip de sistem de control al motorului
  • verificarea nodurilor de executie, configurarea corecta a controlului, descrierea erorilor si aflarea adevaratelor cauze ale ineficientei.

Angajatii nostri vor diagnostica cu usurinta defectiunile motorului diesel pe un computer pentru a face un diagnostic corect. Vom remedia erorile salvate, vom identifica sursele defectiunilor, vom analiza parametrii functionarii motorului pentru a lua masuri corective adecvate. De asemenea, suntem gata sa monitorizam functionarea motorului in timpul conducerii.

Avem o vasta experienta in diagnosticarea motoarelor diesel, in acelasi timp la un pret normal. Majoritatea defectiunilor sunt detectate imediat. Cu toate acestea, in unele cazuri, pentru un diagnostic exhaustiv, este necesara dezmembrarea anumitor parti ale masinii. Totul se va face rapid si eficient – si toata lumea poate vedea acest lucru! Veniti la verivicare motor diesel la specialistii de la Autoshina!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticare motor diesel in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare motor diesel 1Diagnosticare motor diesel 2Diagnosticare motor diesel 4Diagnosticare motor diesel 5Diagnosticare motor diesel 6

Cum funcționează un motor diesel❓

Principiul de funcționare al unui motor diesel nu este practic diferit de un alt motor cu ardere internă. Se bazează pe combustibil care este injectat în camera de ardere, unde se amestecă cu aerul. Amestecul se aprinde, generând căldură și determinând rotirea arborelui, antrenând roțile.

Care sunt simptomele unei defecțiuni a motorului diesel❓

  • consum crescut de combustibil
  • pierdere de putere, mai ales vizibilă în timpul accelerației
  • tarabe de mașini
  • supraîncălzirea lichidului de răcire
  • probleme de pornire a motorului

Ce alte servicii oferă Autoshina❓

Oferim o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele:

Este necesar să vă înregistrați în prealabil pentru serviciile de service auto❓

Este necesar să vă înscrieți în prealabil la serviciile serviciului nostru auto, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.