Diagnosticare motor diesel

Ce ar trebui sa fac daca exista probleme cu pornirea motorului diesel? Sau nu a inceput sa functioneze ca de obicei, in timp ce indicatorul de defectiune al motorului s-a aprins? Nu asteptati pana cand aceste simptome se agraveaza sau apar altele noi. Asigurati-va ca contactati managerul companiei Autoshina.md, si vom organiza un diagnostic eficient al motorului diesel!

Vorbim despre un serviciu complet care implica:

  • verificarea motorului diesel folosind cele mai moderne echipamente
  • intretinerea masinilor de toate marcile si orice tip de sistem de control al motorului
  • verificarea nodurilor de executie, configurarea corecta a controlului, descrierea erorilor si aflarea adevaratelor cauze ale ineficientei.

Angajatii nostri vor diagnostica cu usurinta defectiunile motorului diesel pe un computer pentru a face un diagnostic corect. Vom remedia erorile salvate, vom identifica sursele defectiunilor, vom analiza parametrii functionarii motorului pentru a lua masuri corective adecvate. De asemenea, suntem gata sa monitorizam functionarea motorului in timpul conducerii.

Avem o vasta experienta in diagnosticarea motoarelor diesel, in acelasi timp la un pret normal. Majoritatea defectiunilor sunt detectate imediat. Cu toate acestea, in unele cazuri, pentru un diagnostic exhaustiv, este necesara dezmembrarea anumitor parti ale masinii. Totul se va face rapid si eficient – si toata lumea poate vedea acest lucru!

Diagnosticare motor diesel in Chisinau