Inlocuire arborele cardanic in Chisinau

Unitate (ax cardanic) - un element extrem de important in proiectarea masinilor si a altor mecanisme. In cazul unei defectiuni, apare o intrebare rezonabila: care este mai bine - il inlocuiti cu unul nou sau il restabiliti?

Vorbim despre o piesa de masina, care are cel mai adesea forma unui cilindru si in timpul functionarii se roteste de-a lungul axei sale cu elemente atasate la acesta. Arborele elicei trebuie inlocuit la timp si numai din motive obiective. Aceste unitati sunt utilizate in vehicule, inclusiv in principal RWD si AWD.

Scopul principal al arborelui cardanic in masina - transmiterea cuplului intre unitatile de transmisie.

In camioane si autobuze, arborii tubulari cu articulatii in forma de cruce (articulatii cardanice) sunt cel mai des utilizate. La autoturisme, la randul lor, pe langa cele cruciforme, sunt folosite si balamale flexibile metal-cauciuc sau homokinetic (pentru ascutite - pana la 70 de grade de viraj).

Defectiunile arborilor de transmisie sunt adesea diagnosticate destul de tarziu. La urma urmei, soferii nu observa de obicei simptome care pot indica deteriorarea acestui element.

Problema principala este asa-numita rotatie a arborelui de antrenare. Acest lucru poate duce la degajari excesive de pivot in arbori cruciformi, lagare de sustinere sau caneluri. Apoi, inlocuirea arborelui elicei este practic inevitabila.

Doriti sa utilizati serviciile profesionale de service auto Autoshina.md? Inlocuirea arborelui cardanic (pret satisfacator) - ceea ce suntem gata sa producem in orice moment!

Inlocuire arborele cardanic in Chisinau