Inlocuire arborele cardanic in Chisinau

Unitate (ax cardanic) - un element extrem de important in proiectarea masinilor si a altor mecanisme. In cazul unei defectiuni, apare o intrebare rezonabila: care este mai bine - il inlocuiti cu unul nou sau il restabiliti?

Vorbim despre o piesa de masina, care are cel mai adesea forma unui cilindru si in timpul functionarii se roteste de-a lungul axei sale cu elemente atasate la acesta. Arborele elicei trebuie inlocuit la timp si numai din motive obiective. Aceste unitati sunt utilizate in vehicule, inclusiv in principal RWD si AWD.

Scopul principal al arborelui cardanic in masina - transmiterea cuplului intre unitatile de transmisie.

In camioane si autobuze, arborii tubulari cu articulatii in forma de cruce (articulatii cardanice) sunt cel mai des utilizate. La autoturisme, la randul lor, pe langa cele cruciforme, sunt folosite si balamale flexibile metal-cauciuc sau homokinetic (pentru ascutite - pana la 70 de grade de viraj).

Defectiunile arborilor de transmisie sunt adesea diagnosticate destul de tarziu. La urma urmei, soferii nu observa de obicei simptome care pot indica deteriorarea acestui element.

Problema principala este asa-numita rotatie a arborelui de antrenare. Acest lucru poate duce la degajari excesive de pivot in arbori cruciformi, lagare de sustinere sau caneluri. Apoi, inlocuirea arborelui elicei este practic inevitabila.

Doriti sa utilizati serviciile profesionale de service auto Autoshina.md? Inlocuirea arborelui cardanic (pret satisfacator) - ceea ce suntem gata sa producem in orice moment!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена карданного вала

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire arborele cardanic 1Inlocuire arborele cardanic 2Inlocuire arborele cardanic 4Inlocuire arborele cardanic 5Inlocuire arborele cardanic 6

Cât durează repararea arborelui de transmisie❓

Reparația arborelui cardanic, în funcție de marca mașinii și de amploarea problemelor, poate dura de la o oră la două zile. Vă putem oferi informații preliminare sunând la +373 60 608 000.

Este necesar să echilibrați arborele cardanic după înlocuirea traverselor❓

După înlocuirea crucii cu „poans”, este necesară echilibrarea, deoarece. chiar și cu o instalare aproape perfectă, când nu se simte nicio vibrație pe mașină, va rămâne un anumit dezechilibru al arborelui de transmisie. Acest lucru va face ca crucea să eșueze mai repede. În cazul în care crucea este instalată sub inelele de reținere, echilibrarea este recomandată, dar nu este necesară.

Pot comanda alte servicii de la dvs.❓

Sigur. Poți comanda Premium jante sau cumpărare Anvelope All season la preturi accesibile

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Este necesar să vă înscrieți în prealabil la serviciile serviciului nostru auto, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.