Inlocuirea curelei alternatorului in Chisinau

In general, scopul curelei alternatorului este de a transmite rotatia arborelui cotit catre dispozitivul mecanic si catre alte componente si unitati. Este un mod simplu si fiabil de a va mentine vehiculul in miscare pe drum. Cu toate acestea, datorita unor caracteristici de proiectare, se remarca o durata de viata destul de limitata a acestei centuri. De aceea este nevoie de efectuat o monitorizare atenta a starii sale si, in cazul unor probleme evidente - inlocuirea la timp a curelei alternatorului.

Dar nu va grabiti sa inlocuiti cureaua alternatorului pana nu sunteti convinsi ca a devenit inutilizabila. Principalul semn al uzurii acestui element este sunetul caracteristic, care apare in timpul cresterii a presiunii electronice a masinii (cand farurile sunt aprinse). La pornirea motorului „rece” si in cazul unei incercari de a apasa pe gaz, se aude un sunet de sub capota - aceasta inseamna ca centura este slabita.

Depuneti o cerere de inlocuire a curelei alternatorului - pretul serviciului la Autoshina.md este destul de potrivit pentru toata lumea. Este reglementat de efectuat aceasta procedura atunci cand kilometrajul este de 60 mii km. Este vorba despre o procedura solida de service, in functie de marca si modelul masinii, fiind detaliata scrupulos in instructiuni. Doriti sa inlocuiti cureaua alternatorului la un pret normal? Atunci nu ezitati si contactati-ne la +373 60 608 000. Poti sa treci inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat sau inlocuirea curelei de distributie.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена ремня генератора в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea curelei alternatorului 1Inlocuirea curelei alternatorului 2Inlocuirea curelei alternatorului 4Inlocuirea curelei alternatorului 5Inlocuirea curelei alternatorului 6

Ce este inclus în serviciul de înlocuire a curelei alternatorului❓

Înainte de a înlocui cureaua alternatorului, comandantul se asigură că piesa nu este în funcțiune și trebuie înlocuită. Simptomul cheie este șuieratul când bateria este sub sarcină: aprinderea farurilor, radioul, aerul condiționat și alte componente electrice. La mașini există un indicator care indică o problemă cu cureaua alternatorului. Pentru a schimba cureaua indicator, tehnicianul scoate cheia de contact și deconectează cablul negativ de la bateria vehiculului. Apoi, cureaua este inspectată pentru elasticitate, fisuri, rupturi. Dacă nu există defecte, cureaua este verificată pentru tensiune. Dacă sunt vizualizate defecte, comandantul selectează o nouă centură și o strânge. Folosim numai curele de înaltă calitate, a cărui funcționare a fost dovedită de timp și experiență de aplicare de către maeștrii noștri.

Care sunt principalele simptome ale unei curele de transmisie sau ale dispozitivului de pretensionare a curelei defectuoase❓

  • Centura fluieratoare sub capota
  • Ledul bateriei descărcate de pe tabloul de bord este aprins când motorul este pornit
  • Bateria s-a descărcat în timpul conducerii

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de profesioniști care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Cum pot contacta compania ta❓

Ne puteți contacta la +37360 608 000 sau la contactele enumerate pe site.