Inlocuirea curelei alternatorului in Chisinau

In general, scopul curelei alternatorului este de a transmite rotatia arborelui cotit catre dispozitivul mecanic si catre alte componente si unitati. Este un mod simplu si fiabil de a va mentine vehiculul in miscare pe drum. Cu toate acestea, datorita unor caracteristici de proiectare, se remarca o durata de viata destul de limitata a acestei centuri. De aceea este nevoie de efectuat o monitorizare atenta a starii sale si, in cazul unor probleme evidente - inlocuirea la timp a curelei alternatorului.

Dar nu va grabiti sa inlocuiti cureaua alternatorului pana nu sunteti convinsi ca a devenit inutilizabila. Principalul semn al uzurii acestui element este sunetul caracteristic, care apare in timpul cresterii a presiunii electronice a masinii (cand farurile sunt aprinse). La pornirea motorului „rece” si in cazul unei incercari de a apasa pe gaz, se aude un sunet de sub capota - aceasta inseamna ca centura este slabita.

Depuneti o cerere de inlocuire a curelei alternatorului - pretul serviciului la Autoshina.md este destul de potrivit pentru toata lumea. Este reglementat de efectuat aceasta procedura atunci cand kilometrajul este de 60 mii km. Este vorba despre o procedura solida de service, in functie de marca si modelul masinii, fiind detaliata scrupulos in instructiuni. Doriti sa inlocuiti cureaua alternatorului la un pret normal? Atunci nu ezitati si contactati-ne.

Inlocuirea curelei alternatorului in Chisinau