Sudarea materialelor plastice auto

In masinile moderne, piesele originale din plastic sunt utilizate pe scara larga.

Pentru repararea pieselor de schimb crapate sau chiar rupte, metoda de sudare a pieselor auto din plastic este utilizata cu succes. Se combina cu lipirea cu ajutorul unor tipuri speciale de lipici, care nu se gasesc in vanzarea obisnuita.

Pentru informatiile dvs., sudarea plasticului auto se realizeaza printr-un flux de aer incalzit folosind lianti adaptati acestui plastic. Lipirea se realizeaza prin seturi specializate de instrumente in atelierele care detin aceasta tehnologie.

Procesul de fabricatie al imbinarii in sine necesita pregatirea corespunzatoare a pieselor, pozitionarea si fixarea lor precisa. Prin urmare, este foarte important sa colectati toate partile rupte ramase, sa zicem, la locul coliziunii. Dupa finalizarea procedurii de conectare, imbinarea trebuie prelucrata mecanic pentru a da forma si dimensiunea corecta.

Ultima etapa este macinarea, pregatirea pentru lacuirea piesei reparate. Setul de proceduri descris restabileste valoarea initiala a pieselor reparate. Procesele tehnologice de inalta calitate fac ca cusaturile sa fie invizibile din exterior.

Costul total al reparatiei depinde de amploarea daunelor, dar este mai mic de jumatate din costul unei noi parti. Pentru sudarea materialelor autoplastice, va recomandam sa contactati Autoshina.md. profesionisti adevarati lucreaza aici!

Sudarea materialelor plastice auto