Inlocuirea garniturii de chiulasa in Chisinau

Conducerea agresiva si functionarea prelungita a vehiculului conduc la anumite defectiuni ale chiulasei. Fiecare dintre aceste probleme, inclusiv arderea supapei, formarea fisurilor, compresie redusă în cilindri, prezenta deformarilor sau uzura bucselor de ghidare, va duce mai devreme sau mai tarziu la o defectiune a motorului si la pierderi financiare grave. Deci, comandati o reparatie a chiulasei la timp.

Acest cap este un nod care consta din anumite elemente. De aceea, cantitatea de lucru pentru repararea chiulasei diesel depinde direct de starea in care se afla literalmente fiecare parte. Vorbim despre supape, bucse de ghidare, arcuri de supapa, scaune si impingatoare. Uneori, pentru a restabili operabilitatea mecanismului, este necesar sa efectuati un set de actiuni. Adica, va trebui sa faceti spalarea si sertizarea, precum si mansonul, macinarea si sudarea blocului.

La repararea chiulasei (pretul este optim), sunt necesare abilitati si cunostinte considerabile, precum si echipamente specializate si echipamente de diagnosticare. Prin urmare, nici macar nu trebuie sa va ganditi la rezolvarea problemei. Mecanica de inalta calificare in service auto Autoshina.md ei vor efectua Reparatia chiulasei in orasul Chisinau la un cost accesibil si eficient. Folosim instrumente moderne si componente certificate si, de asemenea, oferim o garantie pentru toate tipurile de lucrari.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена головки блока цилиндров

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea garniturii de chiulasa 1Inlocuirea garniturii de chiulasa 2Inlocuirea garniturii de chiulasa 4Inlocuirea garniturii de chiulasa 5Inlocuirea garniturii de chiulasa 6

De ce se arde garnitura chiulasei❓

De regulă, garnitura chiulasei este proiectată pentru întreaga durată de viață a pistoanelor. Poate fi de la 100 la 200 sau mai mult de mii de km. Dar, uneori, atunci când motorul se supraîncălzi, capul este deformat și încetează să apese în mod fiabil garnitura pe bloc.

Când se schimbă garnitura chiulasei❓

Garnitura chiulasei trebuie schimbată periodic de fiecare dată când se scoate chiulasa motorului. Uneori eșuează prematur, apoi gazele fierbinți din camera de ardere se sparg în sistemul de lubrifiere sau în sistemul de răcire, încălcându-i compoziția.

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto am adunat o echipă de profesioniști care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre service auto este necesară înregistrarea în prealabil, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.