Inlocuirea garniturii de chiulasa in Chisinau

Conducerea agresiva si functionarea prelungita a vehiculului conduc la anumite defectiuni ale chiulasei. Fiecare dintre aceste probleme, inclusiv arderea supapei, formarea fisurilor, prezenta deformarilor sau uzura bucselor de ghidare, va duce mai devreme sau mai tarziu la o defectiune a motorului si la pierderi financiare grave. Deci, comandati o reparatie a chiulasei la timp.

Acest cap este un nod care consta din anumite elemente. De aceea, cantitatea de lucru pentru repararea chiulasei diesel depinde direct de starea in care se afla literalmente fiecare parte. Vorbim despre supape, bucse de ghidare, arcuri de supapa, scaune si impingatoare. Uneori, pentru a restabili operabilitatea mecanismului, este necesar sa efectuati un set de actiuni. Adica, va trebui sa faceti spalarea si sertizarea, precum si mansonul, macinarea si sudarea blocului.

La repararea chiulasei (pretul este optim), sunt necesare abilitati si cunostinte considerabile, precum si echipamente specializate si echipamente de diagnosticare. Prin urmare, nici macar nu trebuie sa va ganditi la rezolvarea problemei. Mecanica de inalta calificare Autoshina.md ei vor efectua Reparatia chiulasei in orasul Chisinau la un cost accesibil si eficient. Folosim instrumente moderne si componente certificate si, de asemenea, oferim o garantie pentru toate tipurile de lucrari.

Inlocuirea garniturii de chiulasa in Chisinau