Vopsirea jantelor in Chisinau

Jantele auto sunt mereu supuse influentei mediului. Acestea sunt expuse la praf, pietre, apa, sunt zgariate si lovite de borduri, praful de pe placutele de frana se aseaza pe ele. Aceste sunt, de asemenea, deteriorate atunci cand soferul conduce in gropile de pe drum. De asemenea, ploaia, inghetul, razele ultraviolete, nisipul, noroiul si multe altele au un efect advers. Nu este surprinzator faptul ca, dupa o anumita perioada de timp, janta isi pierde culoarea, apar pe ea crapaturi, depresiuni, abraziuni superficiale sau mai adanci. Astfel este necesara vopsirea periodica a jantelor.

Exista un mod simplu, ieftin si de lunga durata de a restabili aspectul jantelor. Mai mult, substanta utilizata pentru vopsirea jantelor la Chisinau le protejeaza ulterior de deteriorari mecanice. Daca culoarea se sterge, atunci intregul strat poate fi indepartat rapid si usor fara a compromite starea jantei. Este vorba despre vopsirea cu pulbere a jantelor, care nu necesita o pregatire serioasa si se usuca rapid.

Autoshina.md efectueaza vopsirea jantelor din otel stantate si din aliaj. Jantele din otel frumos vopsite, de ex. in negru se potrivesc perfect cu capacele de butuc argintii sau cromate. Printre altele, acesta este un mod excelent de a va proteja jantele de coroziune.

vopsirea jantelor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

In cazul jantelor din aluminiu, folositi anvelope cu margine de protectie speciala. Aceasta protejeaza doar marginea flansei jantei. Dar in cazul celorlalte care sunt uzate sau lovite de pietre? Vopsirea cu pulbere a jantelor le ofera un aspect interesant si protejeaza janta de deteriorarile mecanice, de depunerile de praf de pe placutele de frana, precum si de efectele negative ale precipitatiilor si ale sarii de drum.

Caracteristicile de protectie ale stratului regenerat adesea chiar le depasesc pe cele originale. Dupa finalizarea polimerizarii, stratul de vopsea aplicat este tratat cu lac pentru a-i da un aspect lucios sau mat. Defectele minore, cum ar fi fisurile suprafetei, decojirea si zgarieturile sunt indepartate prin vopsirea jantelor de otel cu vopsea acrilica.

Decapant vopsea jante - folosim numai produse de inalta calitate care indeplinesc toate standardele.

Dupa vopsirea jantelor auto in centrul nostru auto, acestea pot fi spalate fara probleme. Vopseaua este elastica, nu se fisureaza sau se sfarama si este rezistenta la temperaturi extreme. Iarna, poate rezista la temperaturi destul de scazute, iar vara la caldura.

Doriti sa vopsiti jantele la cel mai bun pret si 100% de calitate? Autoshina.md are o astfel de oportunitate. Oferim un mod simplu, rapid si fiabil de a vopsi jantele in Chisinau. Marca vehiculului nu conteaza. Mesterii nostri lucreaza cu roti de limuzine elegante, de vehicule compacte sau ale masinilor sportive de mare viteza. Iar clientii aleg culoarea dorita. Intr-o perioada scurta de timp, puteti reimprospata semnificativ aspectul masinii. Contactati-ne!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

De asemenea, va puteti familiariza cu celelalte servicii ale noastre: Indreptarea jantelor, Repararea anvelopelor, Asigurare auto, Sudarea jantelor, Ajutor tehnic in caz de accident

Ce echipament folositi❓

Avem o linie de vopsit de companii străine

Cum se vopsesc rotile❓

Discurile sunt plasate într-o cameră specială a sablatii, unde, sub presiunea unui amestec de aer comprimat și nisip, sau a unui alt abraziv, vechea vopsea este dezmembrată. Această procedură poate varia foarte mult în timp în funcție de prezența sau absența solului pe disc, precum și de grosimea acestuia.

Cât durează să vopsești roțile❓

În medie, de la una până la trei zile lucrătoare, în funcție de numărul de discuri și de rezultatul dorit.

Cum pot contacta compania ta❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.