Repararea rezonatorului

Rezonatorul este o unitate conceputa pentru racirea gazelor de esapament si reducerea nivelului de zgomot. Datorita acestui element al sistemului de evacuare a gazelor de esapament, esapamentul are posibilitatea de a trece nestingherit prin anumite zone si de a se distribui printr-o teava perforata.

Daca acest dispozitiv este in stare buna de functionare, atunci reduce temperatura gazelor si amortizeaza undele sonore. Zgomotul generat de vehicul devine mai inabusit. Cu toate acestea, acest lucru nu afecteaza caracteristicile de baza ale vehiculului.

In ce circumstante ar trebui sa fie reparat un rezonator? Aceasta parte este capabila sa se uzeze, sa se defecteze din cauza solicitarii mecanice si sa se corodeze. Puteti intelege ca rezonatorul trebuie reparat prin urmatoarele semne:

  • miros neplacut in masina;
  • prezenta vibratiilor caracteristice;
  • micsorati puterea motorului;
  • aparitia unui zgomot strain.

Efectuarea reparatiilor la rezonator la un pret normal va fi recomandabil daca daunele nu sunt foarte grave si este posibil sa se puna gauri sau sa se sudeze. Asistenta de specialitate in aceasta chestiune este oferita de maestrii de la Autoshina.md. Sunt gata sa va ajute in rezolvarea acestei probleme si a multor alte probleme.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Repararea rezonatorului 1Repararea rezonatorului 2Repararea rezonatorului 4Repararea rezonatorului 5Repararea rezonatorului 6

De unde știi dacă un rezonator trebuie înlocuit❓

Simptomele unui rezonator eșuat sunt similare cu simptomele defecțiunii oricărei alte părți a sistemului de evacuare. Pentru a stabili cu siguranță că rezonatorul a eșuat, stăpânul nostru Auto service.

Cât costă reparația unui rezonator❓

Reparatia rezonatorului poate costa de la 250 lei. Pentru un răspuns mai precis, sunați la +373 60 608 000.

Ce se întâmplă dacă conduci cu un rezonator ars❓

Cea mai vizibilă schimbare este modificarea sunetului. De asemenea, este posibil să aveți o funcționare instabilă atunci când conduceți sau porniți motorul.

Unde poate fi reparat un rezonator❓

la Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.