Sistemul de evacuare in Chisinau

Drumurile locale accidentate contribuie la defecțiunile sistemului de evacuare – apoi, vrând-nevrând, trebuie să te gândești la repararea lui. Ruperea unei tobe de eșapament sau a unei țevi apare adesea nu din cauza vechimii lor considerabile, ci din cauza excesului de vibrații transmise.

Dacă vehiculul dumneavoastră începe brusc să ruleze tare și «hohote», nu există nicio îndoială că sistemul de evacuare este deteriorat. Într-o astfel de situație, nu sta pe gânduri mult timp – trebuie doar să-l repari.

Coroziunea, deteriorarea mecanică și uzura materialelor – cauze comune identificate prin diagnosticarea sistemului de evacuare auto. Amplasarea sa sub mașină, unde este expus la factori externi, provoacă coroziunea aproape a tuturor componentelor: amortizorul de vibrații, catalizatorul, țevile de eșapament și suporturile.

Din fericire, nu este întotdeauna necesară înlocuirea întregului sistem. Dacă deteriorarea este mică, poate fi sigilată. Este posibilă sudarea unui sistem de evacuare sau înlocuirea unei componente. Dacă utilizați echipamente de reparații de înaltă calitate pentru această operațiune, veți continua să vă bucurați de mașina dvs. câțiva ani. Atunci când decideți asupra unei înlocuiri ieftine, ar trebui să vă așteptați la o defecțiune repetată chiar și la câteva luni după reparație.

In service-ul nostru sistem de evacuare auto de la Autoshina.md, ajutam clientii la un inalt nivel profesional si la cele mai bune preturi.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Pentru ce este un sistem de evacuare❓

Pot să vă contactez cu o altă întrebare❓

Vreau să mă înscriu la un service auto. Cum pot face acest lucru❓

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓