Antene auto

Antena este un dispozitiv ce are funcţia de a transforma curenţii electrici variabili in unde radio şi invers. Antenele sunt utilizate in primul rind la emisia şi recepţia undelor electromagnetice sau a direcţiei undelor recepţionate. In ceea ce priveşte antena auto, aceasta poarta rolul de a transforma transmisia radio intr-o conexiune stabila, caracterizata printr-o stabilitate desavirşita. La magazinul nostru online Autoshina.md fiecare poate beneficia de antene auto calitative la preţuri accesibile pentru fiecare.

Blaupunkt AM/FM FUNLINE
880 MDL
La comanda
Antene auto FM in salon
36 MDL
La comanda
Antene auto automatica +duze
280 MDL
La comanda
Antene auto fake tip 1
20 MDL
La comanda
Antene auto fake tip 2
28 MDL
La comanda
Antene auto fake pachet
18 MDL
La comanda
Antene auto aripi fake argint
27 MDL
La comanda
Antene auto aripa fake negru
24 MDL
La comanda
Antene auto Volltop S9 Plus FBIOC009/S
685 MDL
La comanda
Antene auto TB M:XB 94
126 MDL
La comanda
Antene auto AN 481
21 MDL
La comanda
Antene auto Volltop CB 145 cu talpa magnet FBIO145/S
402 MDL
La comanda

Antene auto preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Blaupunkt AM/FM FUNLINE 880 MDL
Antene auto FM in salon 36 MDL
Antene auto automatica +duze 280 MDL
Antene auto fake tip 1 20 MDL
Antene auto fake tip 2 28 MDL

Antena auto. Tipuri şi caracteristici

Pe piaţa auto putem identifica un numar variat de antene auto, iar alegerea unei antene anumite devine destul de complicata din cauza asortimentului bogat. Fiecare antena auto Chisinau se caracterizeaza prin proprietaţi specifice. Iar, calitatea antenei exercita o influenţa majora asupra diferitor indici, precum: semnal de recepţie bun, design adaptiv care va accentua individualitatea maşinii. In continuare vom enumera tipurile antenelor auto şi citeva specificitaţi ale acestora:

 

•   Antene interne. Aceste antene dispun de amplificatoare de semnal. Sunt mici şi se instaleaza destul de uşor. Necesita conectare la sursa de curent electric pentru instalare. Deoarece antena este amplasata in interiorul automobilului aceasta este ferita de acţiunea agenţilor externi. Ele trebuie amplasate in aşa fel, incit sa nu incurce vizibilitatea in timpul deplasarii.
•   Antene externe. Construcţia acestui tip de antena este reprezentata printr-o simpla tija de metal, dar sunt şi modele ce poseda funcţii mobile. Instalarea acestor modele nu necesita conectare la sursa de alimentare. Acest tip se caracterizeaza prin sensibilitate inalta şi construcţie simpla. Cu cit antena este amplasata mai sus, cu atit mai bun este semnalul. Aceste antene sunt expuse la acţiunea externa.
•   Antena cu transmisiune electrica. Acest tip poate fi catalogat drept extern, dar datorita funcţiei sale speciale datorita careia tija metalica se ascunde in interiorul aripii automobilului, aceasta antena merita o atenţie deosebita. Ceea ce ii permite de a fi in siguranţa conta oricaror factori externi.
•   Antena decorativa. Prin aspectul exterior nu se deosebeşte absolut deloc de o antena obişnuita. Nu inteplineşte funcţii complete, atribuie unei antene FM, ci este pur decorativa.

 

Antene auto. Avantaje

Printre avantajele asortimentului variat de antene auto prezentat la Autoshina.md, putem accentua:

 

•   diversitate de modele, ce pun in valoare caracteristicile specifice ale maşinii;
•   elaborate conform celor mai moderne tehnologii;
•   calitatea desavirşita a sunetului;
•   semnal de recepţie excelent;
•   conexiune stabila;
•   rezistenţa şi durabilitate.


Cumpara antena auto la pret accesibil de la Autoshina.md, precum şi alte accesorii pentru automobil. La noi fiecare client poate gasi accesoriul dorit. Iar, daca aveţi dificultaţi in procesul de alegere consultanţii noştri intotdeauna vor fi gata sa va ofere o mina de ajutor şi un sfat util. In plus, la Autoshina funcţioneaza serviul de livrare pe tot teritoriul Republicii Moldova.