Autoshina.md - Autoturisme Autoshina

Cauti alarme auto ieftine in Moldova? La autoshina.md gasesti cea mai vasta gama de alarme auto de calitate. Protejeaza-ti masina cu alarme auto eficiente si la preturi accesibile. A cumpara alarme auto ieftine nu a fost niciodata mai simplu!
Автосигнализация Centurion
600 MDL
+
-
In coș
Pandora DXL 3945 Pro
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Pandora DXL 3910 Pro
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Pandect X 3010
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Pandora DX 50B
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Pandora DX 90L
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
StarLine L10 51335 Blocare electromecanica a capotei
913 MDL
La comanda
BEC AUTO PENTRU SEMNALIZARE PHILIPS R5W 12V-5W BA15S
8 MDL
La comanda
Telecomanda modulului de alarma Flagman
238 MDL
La comanda
Alarmă auto Inwells Central Lock aparat de semnalizarea acustica p/u auto
303 MDL
La comanda
Alarmă auto Inwells 3805
707 MDL
La comanda
Alarmă auto Inwells 3444
722 MDL
La comanda
3952 Inwells Central Look cu telecomandă
424 MDL
La comanda
3936 Inwells Central Look cu telecomandă
424 MDL
La comanda
3884 Inwells Central Look cu telecomandă
424 MDL
La comanda

Autoshina.md - Autoturisme Autoshina preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Автосигнализация Centurion 600 MDL
StarLine L10 51335 Blocare electromecanica a capotei 913 MDL
BEC AUTO PENTRU SEMNALIZARE PHILIPS R5W 12V-5W BA15S 8 MDL
Telecomanda modulului de alarma Flagman 238 MDL
Alarmă auto Inwells Central Lock aparat de semnalizarea acustica p/u auto 303 MDL
Alarmă auto Inwells 3805 707 MDL
Alarmă auto Inwells 3444 722 MDL
3952 Inwells Central Look cu telecomandă 424 MDL
3936 Inwells Central Look cu telecomandă 424 MDL
3884 Inwells Central Look cu telecomandă 424 MDL

Astazi, daca lasati masina dvs. nesupravegheata (fara alarma) puteti avea o «aventura» extrem de riscanta. Masinile nu sunt ieftine. Ele se cumpara dupa o lunga perioada de economii, asa ca nimeni nu are dorinta/indiferenta sa piarda aceasta proprietate in cateva minute. Astfel, problema alegerii unei alarme auto pentru masina devine mai importanta si relevanta. Cum sa alegeti cel mai bun sistem de securitate pentru automobilul dvs si care dintre acestea poate raspunde complet necesitatilor dvs? Noi avem raspunsurile de care aveti nevoie.

Inainte de a lua in considerare functiile principale si de a va familiariza cu sfaturile expertilor magazinului online Autoshina.md, este important sa intelegeti tipurile de alarme auto, avantajele si dezavantajele acestora.

Trei tipuri principale de alarme auto:

 • alarme auto conventionale;

 • alarma auto intermediare;

 • alarme avansate cu modul GSM (prin satelit).

Primul tip (conventionale) este cel mai ieftin si neprofitabil. O astfel de alarma nu are vre-un canal de avertizare, prin care proprietarul masinii poate afla cat mai curand posibil spargerea masinii sale. Sunetul strident in raza de 200 de metri este «registrul» capacitatilor alarmei in planul de informare a soferului. Acest lucru este extrem de incomod si nu este de incredere.

Alarmele auto intermediare - sunt dispozitive mai fiabile. Acestea presupun un mic desplay informativ care se monteaza pe brelocul cheii. Mesajele de avertizare se realiza prin semnalul sunetului si a luminii prin display. Astfel, orice sofer in regim online poate vedea tot ce se intampla cu autovehiculul sau. Raza de actiune a acestor modele depaseste de 20 de ori alarmele auto conventionale. De asemenea, seturile unor astfel de sisteme includ diferiti senzori care masoara inclinarea vehiculului sau volumul acestuia. Acestea asigura mai multa protectie automobilului.

Acest tip de alarma auto este caracterizat prin doua metode de codare a informatiilor de semnal:

 • Codificarea dialog - un algoritm standard care poate fi hackat usor de catre un eventual raufacator;

 • Codarea dinamica - este un cod in continua schimbare care minimizeaza riscul de hacking si furt a masinii.

Soferii experimentati instaleaza suplimentar un modul GSM pentru acest sistem de securitate. Absenta oricaror restrictii in raza de actiune contribuie la receptia rapida a informatiilor pe dispozitivele mobile. Cu alte cuvinte, veti sti totul si pretutindeni despre conditia masinii dvs. Singurul factor care poate dauna sistemului este absenta semnalului mobil de la operatorul de retea.

Alarmele auto avansate cu modul GSM - sunt cele mai moderne si de incredere. Caracteristica principala predominanta a unui astfel de dispozitiv este o raza nelimitata de actiune, functioneaza oriunde exista comunicatii prin satelit, permitand cu mare precizie si in orice moment sa afli locatia vehiculului (chiar si in conditiile in care acesta a fost furat). O astfel de alarma, nu doar va anunta rapid despre spargerea vehiculului dvs, dar va ofera posibilitatea sa-l recuperati.

Probabil orice sofer poate fi coplesit de un asemenea volum de informatie cand are nevoie de o noua alarma auto, astfel incat o decizie incorecta poate fi mai usoara decat alegerea optima pentru propriile sale necesitati.

Specialistii Autoshina va recomanda sa alegeti o alarma auto in baza a trei factori:

 • posibilitatile financiare;

 • functiile de securitate strict necesare;

 • functiile pentru confort.

Atunci cand alegeti un sistem de securitate pentru un autovehicul, merita sa va amintiti o regula - nu exista nici o protectie 100% impotriva furtului. Indiferent cat de scump si sigur este produsul, pericolul de furt nu dispare niciodata. Acest lucru creeaza o anumita neliniste oricarui sofer pasionat. Totusi, din punctul de vedere al confortului, alarma auto satisface nevoile de baza ale soferilor:

 • cautare rapida si usoara a masinii; pornire «inteligenta» a motorului;

 • posibilitatea de a porni masina preferata, direct de la fereastra propriului apartament sau birou de lucru (programabila prin temporizator, dupa timp predeterminat, dupa temperatura motorului sau a cabinei);

 • telematica (capacitatea de a controla sistemul antifurt de pe un dispozitiv mobil si de a primi date despre starea vehiculului, pentru a monitoriza traseul si locatia sa in cazul eventual daca acesta este furat);

 • turbo cronometru (dupa oprirea motorului, acesta va permite sa-l setati sa lucreze ceva timp, ceea ce este recomandat pentru motoarele cu turbocompresor);

 • protectia inteligenta impotriva furtului (deschiderea/inchiderea separata a usilor, oprirea tuturor dispozitivelor care consuma energie etc.).

Alegerea alarmei pentru masina - nu este un pas usor. Exista multe sisteme de securitate pe piata, care difera in metodele de codificare si semnalizare. Fiecare dintre ele este in masura sa protejeze masina, desi in grade diferite. Costul, desigur, depinde de setul de caracteristici si de producator. Cea mai buna solutie este sa instalati un sistem de alarma auto de incredere pe masina dvs!