Baterii auto FireBall

Bateriile sub marca FireBall sunt produse in trei tari - in Rusia, Kazahstan si Coreea de Sud. «FireBall» este o marca comerciala a «BatBaza», care este unul dintre cei mai mari producatori pe piata bateriilor auto reincarcabile din Rusia, oferind produsele in colaborare cu «Fabrica de baterii din Kursk». Din 2006, compania «BatBaza» se dezvolta constant, aplicand strategii inovatoare si cele mai noi tehnologii de productie.

FireBall 6CT-77 NR P+ 620А
1 210 MDL
La comanda
FireBall 6СТ-190 (L+)
3 267 MDL
La comanda
FireBall 6CT-55 NR P+ 430А
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
6СТ-100 FIRE BALL
1 364 MDL
La comanda

Baterii auto FireBall preturi ✔️

Produs preturi ✔️
FireBall 6CT-77 NR P+ 620А 1210 MDL
FireBall 6СТ-190 (L+) 3267 MDL
6СТ-100 FIRE BALL 1364 MDL

La momentul infiintarii societatii, in active au fost prezente marcile comerciale «Fireball», «Forse», «Dominator», si alte relatii puternice cu partenerul «Vesta», care detine echipamente moderne de productie si o linie de productie a acumulatoarelor de clasa econom cu caracteristici standard. Acestea sunt proiectate pentru vehicule cu echipament de baza cu consum minim de energie electrica.

Caracteristicile avantajoase ale bateriei auto FireBall:

  • produs prin tehnologia calciului;

  • canalele de aerisire sunt situate in doua prize centrale;

  • orificiile de gaz sunt echipate cu filtre de combatere a focului;

  • debit minim de apa la temperaturi ridicate;

  • rezistenta sporita la vibratii si alte solicitari;

  • durabilitate, rezistenta termica si siguranta;

Datorita utilizarii aliajului de calciu, bateriile pot fi pastrate timp de pana la 10 luni fara reincarcare, cu conditia ca temperatura ambianta sa nu depaseasca 20° C. Pentru soferii care prefera o calitate superioara, magazinul online Autoshina.md ofera posibilitatea de a alege si cumpara baterii FireBall in Moldova la preturi accesibile, cu livrare la domiciliu si garantie din partea producatorului.