Reglarea supapelor in Chisinau

Unele masini necesita reglarea periodica a distantelor de supapa. Acest lucru este dictat de proiectarea motorului si de necesitatea functionarii corecte a unitatii de antrenare.

In general, este necesar sa reglati supapele de pe motor, deoarece toate piesele sale functioneaza intr-un interval larg de temperatura. Ca urmare, ele sunt supuse unui astfel de fenomen ca expansiunea termica. Temperatura ridicata face ca metalul sa se extinda in volum si sa se contracte atunci cand este racit. Astfel, motorul functioneaza diferit in momentul in care este rece si cand atinge temperatura de functionare. Pe langa temperatura, reglarea supapelor din masina este necesara datorita uzurii pieselor din motor. Datorita acestor doi factori, dupa un anumit kilometraj, clearance-ul supapei se abate de la valorile nominale.

majoritatea masinilor au o reglare a clearance-ului supapei de control si nu necesita control. Cu toate acestea, exista producatori care au folosit si continua sa utilizeze reglarea mecanica a supapei auto.

Daca aveti un vehicul cu a doua optiune, nu trebuie sa uitati sa il reglati periodic in conformitate cu recomandarile producatorului. De asemenea, este necesar sa se respecte intervalul stabilit.

Supapele De la Chisinau ar trebui sa fie ajustate in functie de intervalul specificat de producator,si personalul de la auto center va ajuta in acest Autoshina.md calitatea si costul de reglare supape de masina va pleca medie cetatean al Republicii Moldova absolut multumit.

Reglarea supapelor in Chisinau