Reglarea supapelor in Chisinau

Unele masini necesita reglarea periodica a distantelor de supapa. Acest lucru este dictat de proiectarea motorului si de necesitatea functionarii corecte a unitatii de antrenare.

In general, este necesar sa reglati supapele de pe motor, deoarece toate piesele sale functioneaza intr-un interval larg de temperatura. Ca urmare, ele sunt supuse unui astfel de fenomen ca expansiunea termica. Temperatura ridicata face ca metalul sa se extinda in volum si sa se contracte atunci cand este racit. Astfel, motorul functioneaza diferit in momentul in care este rece si cand atinge temperatura de functionare. Pe langa temperatura, reglarea supapelor din masina este necesara datorita uzurii pieselor din motor. Datorita acestor doi factori, dupa un anumit kilometraj, clearance-ul supapei se abate de la valorile nominale.

Majoritatea masinilor au o reglare a clearance-ului supapei de control si nu necesita control. Cu toate acestea, exista producatori care au folosit si continua sa utilizeze reglarea mecanica a supapei auto.

Daca aveti un vehicul cu a doua optiune, nu trebuie sa uitati sa il reglati periodic in conformitate cu recomandarile producatorului. De asemenea, este necesar sa se respecte intervalul stabilit.

Supapele De la Chisinau ar trebui sa fie ajustate in functie de intervalul specificat de producator,si personalul de la auto center va ajuta in acest Autoshina.md calitatea si pret de reglare supape de masina va pleca medie cetatean al Republicii Moldova absolut multumit. Puteti suna managerul la +373 60 608 000 si va puteti adresa toate intrebarile.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Reglarea supapelor in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reglarea supapelor 1Reglarea supapelor 2Reglarea supapelor 4Reglarea supapelor 5Reglarea supapelor 6

Cum sunt reglate supapele❓

Supapele sunt reglate în două moduri

  • Reglarea unui decalaj termic prin intermediul mecanismului cu șurub. Măsurați decalajul cu un dispozitiv special și, după ce primiți datele necesare, reglați poziția decalaj cu șurubul de reglare.
  • Alegerea șaibelor de grosimea dorită. Deoarece decalajul poate merge în sus și în jos în funcție de problemă, găsirea mașinii de spălat potrivite poate rezolva problema. Pentru a face acest lucru, trebuie să demontați șaiba veche, care se află între came și arborele cu came și să instalați una nouă de grosime optimă.

Ce tipuri de ridicători de supape există❓

În mașinile moderne, se folosesc trei tipuri de împingătoare: împingătoare hidraulice, împingătoare de tip „rocker” și „sticlă sau șaibă”.

Cât de des trebuie reglate supapele❓

Supapele trebuie verificate în conformitate cu recomandările producătorului, dar cel puțin la fiecare 100-120 de mii de kilometri pentru motoarele pe benzină și diesel și 20-30 mii de kilometri dacă este instalat

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: