Inlocuirea pompei lichidului de racire

Dispozitivul care asigura circulatia continua a lichidului este o pompa de racire. Este mai bine cunoscut ca o pompa de apa. Unitatea este actionata de la motor printr-o centura de antrenare a unitatilor auxiliare sau o centura de distributie. Pompa este echipata cu un rotor montat pe un arbore, a carui rotatie determina miscarea fluxului de fluid.

Daca pompa de racire este actionata de o centura de distributie, aceasta trebuie inlocuita la repararea sistemului de sincronizare. Un rulment cu role deteriorat poate bloca actionarea pompei, ceea ce va determina blocarea altor componente conduse de curea.

Din pacate, aparenta simplitate a inlocuirii unei pompe intr-o masina poate ascunde mai multe probleme. De exemplu, pompa este foarte sensibila la constrangeri - merita sa rasuciti putin suruburile, deoarece garnitura este storsa.Acest lucru se poate manifesta si din cauza functionarii zgomotoase a pompei. In acest caz, devine necesara inlocuirea pompei sistemului de racire a masinii. Acest lucru se face prin slabirea curelei care antreneaza pompa.

Doriti sa inlocuiti pompa de racire? Aceasta este o oportunitate excelenta de a verifica daca lichidul de racire are concentratia potrivita pentru a rezista la fierbere si inghet la furca de temperatura necesara in climatul nostru. In plus fata de inlocuire, suntem in Autoshina.md de asemenea, reparam pompa de racire. Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Ce este o pompă❓

Pompa, cunoscută și sub numele de pompa de apă a unui motor de mașină, este o pompă care creează circulația forțată a lichidului de răcire în sistemul de răcire a motorului cu ardere internă. O pompă de apă are rolul de a organiza circulația antigelului sau a altei compoziții în sistemul de răcire. Defecțiunea pompei duce la o încălcare gravă a regimului termic intern motor, din cauza căruia „fierbe” destul de repede.

Care sunt cauzele și consecințele unei defecțiuni a pompei de apă❓

Deoarece pompa mașinii este un mecanism destul de simplu, nu se defectează prea des, mai ales cu îngrijirea normală a motorului. Cu toate acestea, chiar și cea mai fiabilă pompă se poate defecta. Pot exista mai multe motive pentru defecțiune, printre care: uzura componentelor dispozitivului, inclusiv îmbătrânirea cutiei de presa; calitate inițial scăzută a pompei; reparatii neprofesionale.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Ce produse sau servicii imi puteti recomanda❓

Puteți cumpăra anvelope crampoane la mașina dvs. sau permis diagnosticarea tehnica a transportului auto.