Inlocuirea si repararea amortizorului de zgomot

Toba de esapament este una dintre cele mai frecvent utilizate piese ale masinii. De regula, tobe de esapament sunt supraincarcate. Prin urmare, se pot defecta in cel mai nepotrivit moment, ceea ce este putin probabil sa multumeasca vreun sofer. Desigur, unii oameni prefera sa inlocuiasca tobe de esapament prin achizitionarea unui analog ieftin. Aceasta este una dintre cele mai simple cai de iesire din aceasta situatie. Ei bine, daca masina dvs. are un dispozitiv sportiv scump, atunci va fi mult mai productiv sa reparati toba de esapament. Alegerea, in orice caz, este doar a ta!

De ce o toba de esapament poate rugini? Motivele sunt urmatoarele:

  • utilizare continua fara ingrijire adecvata;
  • calitate slaba a unitatii originale;
  • repararea incorecta a ondulatiei tobei de esapament utilizand componente neadecvate.

Reparatie tobe esapament in autoservice

Unii soferi considera ca reparatie si instalarea tobei de esapament, impreuna cu repararea tobei de esapament fara sudura, se pot face independent. Dar aceasta este de fapt o conceptie gresita profunda, desi raspandita.

In serviciul nostru auto lucreaza numai profesionisti de cel mai inalt nivel si profil larg. Vor toba esapament reparatii cu calitate inalta si la un pret excelent. Prin urmare, ar trebui să contacteze angajatii nostri pentru o inspecție tehnică scrupuloasă. Si apoi, in functie de rezultatul analizei, incredintati repararea sau inlocuirea unor specialisti cu experienta.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Inlocuire si reparare amortizor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea si repararea amortizorului de zgomot 1Inlocuirea si repararea amortizorului de zgomot 2Inlocuirea si repararea amortizorului de zgomot 4Inlocuirea si repararea amortizorului de zgomot 5Inlocuirea si repararea amortizorului de zgomot 6

Cum reparam o toba de eșapament❓

Până în prezent, au fost dezvoltate trei tehnologii de reparații universale pentru mașini de diferite mărci și modele. Printre acestea se numără etanșarea cu utilizarea agenților rezistenți la substanțe agresive în sistemul de evacuare. Deci toba de eșapament va fi potrivită pentru demontare în viitor. A doua modalitate este aplicarea unei benzi izolatoare din fibra de sticla impregnata cu silicati. Materialul nu se teme de temperaturile calde, face posibilă repararea țevii și acoperă zonele de metal deteriorat, dar este potrivit doar pentru o perioadă scurtă de timp. A treia metodă este sudarea.

Cine înlocuiește și repara toba de eșapament la Autoshina❓

Angajăm profesioniști care au efectuat în mod repetat operațiuni similare pe mașini de diferite mărci, cunosc nuanțele structurii sistemului de evacuare de complex șivehicule scumpe. În lucrare sunt folosite echipamente și instrumente profesionale.

Cui pot contacta în legătură cu această problemă❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: