Inlocuirea tijei de directie in Chisinau

Tija de direcție este o parte integrantă a sistemului de direcție care conectează mecanismul de direcție la articulația de direcție și transmite mișcarea de transmisie de la volan la articulația de direcție. Acesta este un element foarte important, deoarece este singurul care este responsabil pentru manipularea corectă a roților din față ale mașinii. Uzura tijei de direcție are un impact direct și grav asupra siguranței la volan.

Inlocuirea tijei de direcție constă în ridicarea mașinii, deșurubarea capătului tijei de la articulația de direcție, deșurubarea tijei de direcție de la mecanismul de direcție și separarea capătului tijei de tija în sine. Tija de direcție este echipată cu o balama, care este o conexiune flexibilă care permite suspensiei să se deplaseze în sus și în jos în raport cu mecanismul de direcție staționar. Pentru a înlocui tija de direcție, nu este necesar să schimbați partea de capăt cuplată cu ea. Cu toate acestea, se recomandă actualizarea simultană a ambelor părți auto. Componentele sunt asamblate în ordine inversă.

După înlocuirea sau repararea tijei de direcție, este necesar să verificați și să reglați convergența roților pe suportul de control al geometriei suspensiei. Tija menționată mai sus la joncțiunea cu mecanismul de direcție este căptușită cu o acoperire cu canelură din cauciuc. Asigurați-vă că nu este deteriorat și înlocuiți-l dacă este necesar.

Deoarece durata de viață a componentelor sistemului de direcție este similară, atunci când înlocuiți tija de direcție pe o parte a mașinii, ar trebui să verificați și tracțiunea pe partea opusă. După această operație, este necesar să verificați și să reglați convergența roților pe suportul de reglare a geometriei suspensiei.

Rețineți că înlocuirea tijei de direcție la un preț remarcabil este efectuată de angajați Autoshina.md & ndash; ușor și de înaltă calitate!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

tija de directie de schimb

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea tijei de directie 1Inlocuirea tijei de directie 2Inlocuirea tijei de directie 4Inlocuirea tijei de directie 5Inlocuirea tijei de directie 6

La ce se folosește tirantul❓

Tirantul este partea din sistemul de direcție al fiecărei mașini care leagă coloana de direcție și roțile. Fără tije de direcție, conducerea unei mașini ar fi de neconceput.

Care sunt cauzele defecțiunilor tirantului❓

Aceste piese sunt printre cele mai vulnerabile componente ale mașinii. Aceștia se confruntă cu sarcini uriașe în timpul conducerii. Pot deveni inutilizabile din cauza: functionarii pe termen lung; condus frecvent pe drumuri proaste; elemente de fixare uzate și deteriorate.

Cum te pot contacta❓

Pe aceasta problema sau pe orice alta problema puteti consulta contactele listate pe site sau dupa numar +37360 608 000

Pot sa te contactez pentru alte intrebari❓