Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor

Deja de cativa ani, pentru automobilele moderne este actual serviciul de instalare a senzorilor de presiune a pneurilor. Apropo, cauciucurile cu senzor fac parte din setul auto standard la fabricarea celor mai noi autovehicule. Pe de alta parte, schimbul senzorului de presiune putin difera de schimbul cauciucului obisnuit.

Senzorul de presiune face parte dintr-un sistem care monitorizeaza nivelul de presiune din anvelope. Aceasta ar insemna ca un automobil cu astfel de senzori pentru pneuri este mult mai sigur decat unul cu anvelope obisnuite. Mai mult ca atat, datorita setarii senzorilor de presiune in anvelope, putem obtine controlul schimbului de presiune asupra tuturor 4 anvelope concomitent. Cel mai important este ca acest schimb de presiune sa nu fie excesiv.

Schimbul bateriei senzorului de presiune la anvelope se efectueaza foarte simplu. Insa necesita o atentie deosebita. Este important sa nu fie deteriorat senzorul in sine, caci altfel va trebuie sa fie schimbat, fapt ce duce la cheltuieli suplimentare. Procesul are loc astfel: se ridica masina, se demonteaza rotile, dupa care acestea sunt schimbate si montate inapoi. Practic, actiunea de baza este inlaturarea pneurilor de pe discuri.

Procurand o masina, trebuie sa tineti minte ca pneurile cu senzor sunt mai scumpe decat cele obisnuite. De-asemenea e important sa intelegeti ca atunci cand schimbati senzorul de presiune a pneurilor, este necesar sa fie inlaturata si presiune din cauciuc. Vulcanizatorii ar trebuie sa fie constienti de acest lucru, dar totusi cand luati inapoi masina, verificati acest lucru. Dar in situatie cand este inlocuita intreaga roata cu senzorul de presiune, numerele de identificare ale senzorilor trebuie reintroduse.

Daca masina dvs. are aparatul mentionat anterior, dispozitivul auto necesar va raporta o defectiune, aprinzandu-se becul de avertizare. Pentru a repara senzorul de presiune a anvelopelor, contactati la service auto Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 Установка и ремонт датчиков давления шин

Servicii nostri populare: Repararea anvelopelor, Reparatia radiatorului, Deblocare usi auto, Geometria rotilor, Asigurare auto

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor 1Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor 2Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor 4Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor 5Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor 6

Unde este amplasat senzorul de presiune în anvelope❓

Senzorii de presiune în anvelope sunt disponibili în versiuni externe și interne. În primul caz, acestea sunt instalate pe capacele roților. În al doilea caz, este necesară dezasamblarea roții pentru a instala senzorul în cavitatea interioară a anvelopei. Avantajul senzorilor externi este ușurința de instalare și înlocuire.

Cum se activează senzorul de presiune în anvelope❓

Efectuați legarea folosind un dispozitiv specializat pentru activarea senzorilor de presiune în anvelope. Pentru a face acest lucru, aduceți dispozitivul pe roata din față stângă șiapăsați butonul de activare de pe dispozitiv. Va suna un claxon.

Cât durează senzorii de presiune în anvelope❓

Senzorii originali „trăiesc” aproximativ 5-7 ani. După aceea, bateria lor este de obicei descărcată. Cu toate acestea, majoritatea senzorilor universali ieftini funcționează mult mai puțin. De obicei, durata lor de viață este de doi ani.

Unde pot instala senzori de presiune în anvelope❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.