Inlocuire Suport motor in Chisinau

Suporturile motorului (pernele) sunt un element de amortizare a vibratiilor unitatii de antrenare. Daca nu ar fi fost pentru ei, ar fi incomod sa conduci o masina echipata cu un motor cu ardere interna. Motorul genereaza vibratii uriase, care, daca nu pentru airbag-uri, ar fi transmise direct corpului si de acolo pasagerilor. Mai mult, aceste vibratii pot distruge alte componente ale masinii. Deoarece totul devine in cele din urma inutilizabil, este mai bine sa aveti grija de repararea pernei motorului in avans.

Exista simptome tipice ale uzurii pernei motorului. Prezenta lor sugereaza ca poate fi timpul sa inlocuiti suporturile motorului. Sa le enumeram:

  • Vibratiile corpului sunt resimtite, de exemplu, in timpul unei acceleratii puternice la viteze mici (sarcina mare pe motor);
  • Vibratiile volanului si ale manetei cutiei de viteze atunci cand parcati pe "neutru" ("inactiv");
  • Zgarieturi evidente ale caroseriei la pornirea si oprirea motorului;
  • Se aud zgomote puternice si bate la pornirea motorului (cand demarorul "invarte" motorul);
  • Bate in jurul unitatii atunci cand conduceti pe o suprafata neuniforma sau se deplaseaza de pe bordura.

Un mecanic experimentat este obligat sa evalueze in mod corespunzator starea tehnica a pernelor motorului si restaurarea ulterioara a acestora. La urma urmei, este destul de usor sa gresesti in interpretarea semnalelor trimise soferului de masina. Faptul este ca o serie de alte defectiuni ale masinii pot avea simptome similare. Costul inlocuirii pernelor motorului in Autoshina.md acesta va multumi fiecarui sofer economic, precum si calitatea muncii! Convinge-te singur.

Inlocuire Suport motor in Chisinau