Inlocuire Suport motor in Chisinau

Suporturile motorului (pernele) sunt un element de amortizare a vibratiilor unitatii de antrenare. Daca nu ar fi fost pentru ei, ar fi incomod sa conduci o masina echipata cu un motor cu ardere interna. Motorul genereaza vibratii uriase, care, daca nu pentru airbag-uri, ar fi transmise direct corpului si de acolo pasagerilor. Mai mult, aceste vibratii pot distruge alte componente ale masinii si va trebui inlocuirea filtrului de combustibil, de asemenea, vibrațiile vehiculului pot fi legate de probleme electric auto în sistemul de aprindere. Deoarece totul devine in cele din urma inutilizabil, este mai bine sa aveti grija de repararea pernei motorului in avans.

Exista simptome tipice ale uzurii pernei motorului. Prezenta lor sugereaza ca poate fi timpul sa inlocuiti suporturile motorului. Sa le enumeram:

  • Vibratiile corpului sunt resimtite, de exemplu, in timpul unei acceleratii puternice la viteze mici (sarcina mare pe motor);
  • Vibratiile volanului si ale manetei cutiei de viteze atunci cand parcati pe "neutru" ("inactiv");
  • Zgarieturi evidente ale caroseriei la pornirea si oprirea motorului;
  • Se aud zgomote puternice si bate la pornirea motorului (cand demarorul "invarte" motorul);
  • Bate in jurul unitatii atunci cand conduceti pe o suprafata neuniforma sau se deplaseaza de pe bordura.

Un mecanic experimentat este obligat sa evalueze in mod corespunzator starea tehnica a pernelor motorului si restaurarea ulterioara a acestora. În service-ul nostru auto este cel mai bun specialiști în domeniul lor. La urma urmei, este destul de usor sa gresesti in interpretarea semnalelor trimise soferului de masina. Faptul este ca o serie de alte defectiuni ale masinii pot avea simptome similare. Costul inlocuirii pernelor motorului in Autoshina.md acesta va multumi fiecarui sofer economic, precum si calitatea muncii! Convinge-te singur.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена подушек двигателя в Кишиневе

De ce schimba suporturile motorului❓

Când mașina se mișcă și motorul este pornit, același motor vibrează foarte puternic. Dacă nu luați măsuri pentru a amortiza această vibrație, puteți obține nu numai disconfort pentru șofer și pasageri, ci și deteriorarea mai serioasă a echipamentului. Pentru a amortiza vibrațiile, se folosesc suporturi de motor, care trebuie schimbate în mod regulat pe măsură ce se uzează.

Cât costă înlocuirea suporturilor de motor❓

Prețul pentru înlocuirea suporturilor de motor va depinde de complexitatea lucrării și de costul pieselor de schimb. În același timp, puteți cunoaște cu exactitate costul reparațiilor numai după inspectarea mașinii. Al nostru service auto va efectua diagnostice, ia în considerare costul pernelor noi pentru motor pentru un anumit model de mașină. Cu toate acestea, suma aproximativă poate fi găsită sunând la +373 60 608 000

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de profesioniști care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.