Diagnosticarea rulmentului cu bile

Rulmentul cu bile ca una dintre cele mai importante parti ale suspensiei masinii a inlocuit treptat fostul ansamblu de pini. Numele elementului vorbeste de la sine. Pe ea se sprijina parghiile si butucurile volanului. Verificarea rulmentului cu bile trebuie efectuata la timp.</ p>

Pe baza modelului vehiculului, suportul are un design usor modificat. Cu toate acestea, in general, aceste detalii se caracterizeaza prin asemanari semnificative intre ele. Toate acestea sunt realizate sub forma unei bile cu un stift de blocare plasat intr-o carcasa metalica. Pentru a verifica Rulmentul cu bile, ar trebui sa utilizati serviciile mesterilor calificati. Cu greu merita sa faci asta pe cont propriu.

Deteriorarea articulatiei cu bila creste riscul unei situatii de urgenta. Nu exista un standard unic pentru cat timp ar trebui sa dureze o parte. Pentru unele modele de masini, resursa sa poate fi de aproximativ 150 de mii de kilometri. Este posibil ca simptomele uzurii rulmentului cu bile sa se dezvolte lent, astfel incat acestea sa nu fie vizibile de ceva timp. Cu toate acestea, daca observati oricare dintre simptomele de mai sus sau doriti sa verificati rulmentii cu bile, cel mai bine este sa le examinati mai intai in timp ce conduceti. Care sunt aceste semnale de alarma?

  • sunetul de suspensie atunci cand depasirea incet obstacole & ndash; gropi sau lovituri de viteza. Ei vin din partea din fata a masinii.
  • cand se misca, roata se leaga lateral. Acest simptom nu poate fi ignorat, deoarece sub sarcina piesa se poate rupe si roata se va rupe. Cea mai periculoasa situatie este atunci cand acest lucru se intampla la o trecere de cale ferata, deci daca exista o reactie, mingea trebuie inlocuita cat mai curand posibil.
  • uzura neuniforma a anvelopelor rotilor din fata.
  • cand rotile se intorc, se aude un scartait ciudat.

Diagnosticarea rulmentilor cu bile va ajuta la evitarea unor astfel de riscuri si amenintari! Suntem in service auto Autoshina.md cand verificam rulmentii cu bile, ne concentram pe calitate. Deveniti clientul nostru obisnuit!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Диагностика шаровой опоры в Кишиневе

Serviciile noastre populare: Diagnosticarea completa a sasiului, Eliminare Scurgerea conditionerului auto, Instalarea alarmei auto, Stergerea erorilor auto.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea rulmentului cu bile 1Diagnosticarea rulmentului cu bile 2Diagnosticarea rulmentului cu bile 4Diagnosticarea rulmentului cu bile 5Diagnosticarea rulmentului cu bile 6

Articulațiile sferice trebuie înlocuite în perechi❓

Nu intotdeauna. Cu uzura uniformă, puteți înlocui toate articulațiile sferice simultan.

Cum se face înlocuirea❓

Înlocuirea rulmenților cu bile în Autoshina efectuat numai după o inspecție amănunțită a ansamblului, depanarea mingii în sine. Poate că motivul ciocănirii suspensiei este un silent block uzat sau suporturi stabilizatoare rupte. Daca motivul este in articulatia sferica, la noi puteti inlocui sau repara articulatia sferica pentru minim bani (in cazul in care articulatia este intretinuta). Executarea lucrarilor in Autoshina o garanție a reparațiilor de calitate și a economisirii banilor.

Ce alte servicii ai❓

Cum te pot contacta❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.