Inlocuirea si repararea ambreiajului in Chisinau

Ambreiajul este o parte a transmisiei masinii si este conceput pentru a oferi protectie impotriva suprasolicitarii - de exemplu, atunci cand trebuie sa franezi prea tare intr-o treapta de viteza. Se deconecteaza si conecteaza usor motorul la transmisie in timpul schimbarii vitezelor. Merita sa verificati periodic si, daca este necesar, sa reglati sau sa comandati inlocuirea ambreiajului la fiecare 20-25 mii de kilometri.

Daca vorbim despre frecventa diagnosticarii, atunci depinde de stilul de conducere. Aceasta unitate este capabila sa serveasca mult timp, dar tinand cont doar de kilometrajul de 100-150 mii km. Inlocuirea captuselii discului ambreiajului necesita o pregatire speciala si anumite instrumente. Este vorba despre complexitatea crescuta a proiectarii acestui sistem.

In general, repararea ambreiajului unui autoturism este considerata un proces care necesita mult timp, care necesita timp, experienta si efort. Prin urmare, nu ajungeti in garajul dvs., dar aveti incredere in profesionisti! Inlocuirea kitului ambreiajului inseamna actualizarea cosului, a discului si a lagarului de eliberare.

Autoshina.md ofera un serviciu calificat utilizand dispozitivele necesare. Asadar, repararea ambreiajului unei masini si inlocuirea unui kit complet de ambreiaj se face rapid si eficient.

Pret pentru inlocuirea ambreiajului in Chisinau - destul de competitiv.

Inlocuirea si repararea ambreiajului in Chisinau