Inlocuirea si repararea ambreiajului in Chisinau

Ambreiajul este o parte a transmisiei masinii si este conceput pentru a oferi protectie impotriva suprasolicitarii - de exemplu, atunci cand trebuie sa franezi prea tare intr-o treapta de viteza. Se deconecteaza si conecteaza usor motorul la transmisie in timpul schimbarii vitezelor. Merita sa verificati periodic si, daca este necesar, sa reglati sau sa comandati inlocuirea ambreiajului la fiecare 20-25 mii de kilometri.

Daca vorbim despre frecventa diagnosticarii, atunci depinde de stilul de conducere. Aceasta unitate este capabila sa serveasca mult timp, dar tinand cont doar de kilometrajul de 100-150 mii km. Inlocuirea setului complet de ambreiaj necesita o pregatire speciala si anumite instrumente. Este vorba despre complexitatea crescuta a proiectarii acestui sistem.

In general, repararea ambreiajului unui autoturism este considerata un proces care necesita mult timp, care necesita timp, experienta si efort. Prin urmare, nu ajungeti in garajul dvs., dar aveti incredere in profesionisti! Inlocuirea kitului ambreiajului inseamna actualizarea cosului, a discului si a lagarului de eliberare.

Autoshina.md ofera un serviciu calificat utilizand dispozitivele necesare. Asadar, reparatie ambreiaj auto si inlocuirea unui kit complet de ambreiaj se face rapid si eficient.

Pret pentru inlocuirea ambreiajului in Chisinau - destul de competitiv.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Inlocuirea si repararea ambreiajului in Chisinau

Cum se defectează un ambreiaj❓

Dacă această procedură nu este abordată corect, poate duce în cele din urmă la funcționarea instabilă a ambreiajului. Mulți factori îi afectează durata de viață și eficiența. Iată doar câteva dintre ele:

  • Călărie agresivă
  • Pătrunderea obiectelor străine în unitate
  • Kit de proasta calitate sau piese de schimb neoriginale
  • Instalare proastă

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre service auto este necesară înregistrarea în prealabil, aceasta se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000