Diagnosticarea tehnica a transportului auto

Daca vorbim despre întretinerea completa a masinii, atunci aceasta este o serie de masuri preventive care trebuie efectuate din când în când. Sarcina sa este de a preveni probleme precum defectiunile si defectiunile. Probabilitatea ca acestea sa se manifeste într-o zi este mare. Prin urmare, este mai bine sa efectuati întretinerea vehiculului, prevenind astfel toate riscurile si amenintarile în avans. În caz contrar, va trebui ulterior sa reparati masina pentru o lunga perioada de timp, pierzând o suma mare de bani.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Intretinerea masinii la un pret normal presupune mai multe proceduri importante. Vorbim, de exemplu, despre înlocuirea uleiului de motor dupa o rulare de 15-20 mii km si despre operatiunile care sunt detectate în timpul diagnosticarii (inclusiv cu utilizarea de echipamente speciale sau fara acesta). – pe baza inspectiei vizuale).

Marca si modelul «cal de fier» determinati sfera si continutul procedurilor care sunt incluse în întretinerea masinii (pretul este destul de bun). De asemenea, este imposibil sa nu tinem cont de urmatoarele puncte: kilometrajul la un moment dat, sezonalitatea si o anumita perioada de depozitare în cazurile în care masina nu a fost folosita de ceva timp.

Pentru a comanda o întretinere auto completa la cel mai bun pret, contactati personalul Autoshina.md. Avem in service auto profesionisti cu experienta care pot efectua lucrari de orice complexitate cu garantia rezultatelor.

Diagnosticare tehnica 1Diagnosticare tehnica 2Diagnosticare tehnica 4Diagnosticare tehnica 5Diagnosticare tehnica 6

Când este necesară inspecția vehiculului❓

Ce presupune procesul de diagnosticare❓

Vreau să mă înscriu la un service auto. Cum pot face acest lucru❓

Unde pot efectua diagnosticarea tehnică a mașinii❓