Diagnosticarea sistemului de aprindere

Sistemul de aprindere este utilizat la motoarele pe benzina. Functia sa este de a aprinde amestecul combustibil-aer. Explozia acestui amestec trebuie sa aiba loc la un moment dat cu unghiul corect de avans al aprinderii. Diagnosticarea sistemului de aprindere a masinii este ceea ce trebuie sa va simtiti calm.

In masinile moderne, intregul proces este controlat electronic de un computer care controleaza functionarea unitatii. Este foarte usor sa recunoasteti semnele unei defectiuni prin diagnosticarea sistemului de aprindere.

Ce este in neregula cu masina ta? Motorul porneste cu dificultate. Exista un val de ralanti. Cu cat esecul progreseaza mai mult, cu atat fluctuatiile sunt mai puternice. Este chiar posibil sa diminuati motorul. Puteti simti vibratia pe volan. Masina pierde clar puterea. In faza initiala a unei defectiuni, uneori apare o usoara rasucire in timpul conducerii. Pe masura ce esecul se dezvolta, rasucirea creste. Cauza omisiunilor de aprindere care rezulta dintr-o defectiune a sistemului de aprindere poate fi intrarea reziduurilor de combustibil nears intr-un convertor catalitic cu trei componente. Deci, verificarea sistemului de aprindere a devenit vitala.

Daca sistemul de aprindere nu reuseste, lampa de verificare a motorului trebuie sa se aprinda. In stadiul initial de defectare a bobinei de aprindere, lampa de avertizare a motorului poate clipi sau se aprinde si se stinge.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Диагностика системы зажигания

Si cel mai bine este ca, inainte de a cumpara o masina, starea sa sa fie verificata de un profesionist calificat. Autoshina.md & ndash; Aceasta este o companie in cazul in care cei mai buni mesteri din Moldova de lucru. Suntem specializati in diagnosticarea sistemului de aprindere la un pret decent. Avem o vasta experienta, cunostintele necesare si instrumente speciale. In service auto Autoshina.md garanteaza calitatea unei varietati de servicii auto.

Serviciile noastre populare: Schimbarea uleiului la cutia de viteza automata, Inlocuirea parghiilor, Inlocuirea lantului de distributie, Reparatii senzori auto.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemului de aprindere 1Diagnosticarea sistemului de aprindere 2Diagnosticarea sistemului de aprindere 4Diagnosticarea sistemului de aprindere 5Diagnosticarea sistemului de aprindere 6

Care sunt principalele cauze ale defecțiunii la aprindere❓

Următoarele cauze principale ale defecțiunilor trebuie evidențiate: probleme în funcționarea bujiilor, defecțiuni în identificarea problemei cu lampa de „verificare”, defecțiune sau uzură critică a bobinei, probleme cu senzorul de intrare.

Cum vă pot contacta în legătură cu acest serviciu❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.

Ce alte servicii pot folosi❓

Compania noastră vă poate oferi o gamă variată de servicii, iar iată doar câteva dintre ele: