Repararea transmisiei automate in Chisinau

Masinile cu transmisie automata sunt merituos populare in Moldova si in intreaga lume. Vanzarile lor aici cresc de la an la an. Din ce in ce mai multi soferi apreciaza confortul de a se deplasa pe ele in traficul urban. Aceasta inseamna ca serviciul de reparare automata a transmisiei devine din ce in ce mai popular. Reparatii cutii de viteze automate puteti sa faceti in serviciul nostru.

De multi ani, astfel de masini au fost considerate inutil de complexe. Acestea au fost incarcate cu o rata de esec, mai putina placere de a conduce, un consum mai mare de combustibil decat in cazul unei transmisii manuale. Astazi, aceste opinii s-au inmuiat radical. Cu toate acestea, nu trebuie sa intarziati inlocuirea transmisiei automate, daca aveti nevoie de una.

Daca ati observat ciudatenii in functionarea cutiei de viteze, faceti o programare pentru diagnosticare cat mai curand posibil. Cine stie, dintr-o data trebuie sa reparati transmisia automata? Depanarea in timp util va ajuta la evitarea problemelor radicale grave atunci cand transmisia este in regim de urgenta sau vehiculul refuza in mod categoric sa mearga.

Reparatii cutie de viteza automate in autoservice

Repararea transmisiei automate in Chisinau se efectueaza in service auto Autoshina.md la preturi avantajoase. Aceasta este o operatiune destul de complexa, care necesita cunostinte si abilitati bine dobandite, multi ani de experienta si abilitati tehnice. Dificultatile in repararea unei transmisii automate pot fi cauzate de accesul dificil la piese de schimb, de necesitatea de a investi in instrumente si software specializate, precum si de mentinerea stocurilor de multe tipuri de ulei pentru transmisii automate. Dar in compania noastra, aceste dificultati au fost rezolvate cu succes de mult timp. Prin urmare, va rugam sa ne contactati managerul la +373 60 608 000 in orice moment pentru a repara transmisia automata sau inlocuiti transmisia automata –pretul intrebarii va va potrivi.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

ServiciuPret
⭐️Diagnosticare cutie de viteze automatade la 200 lei
⭐️Inlocuire, demontare, montare transmisiei automatede la 1000 lei
⭐️Reparare transmisiei automatede la 2000 lei
⭐️Inlocuire lichid de transmisiede la 200 lei
⭐️Inlocuire bloc hidraulicde la 800 lei

Reparatie cutie automata

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Repararea transmisiei automate 1Repararea transmisiei automate 2Repararea transmisiei automate 4Repararea transmisiei automate 5Repararea transmisiei automate 6

Cât de des trebuie schimbat uleiul de transmisie automată❓

Perioada de schimbare a uleiului depinde de tipul de transmisie automată și, de obicei, în condiții normale de funcționare, se recomandă schimbarea acestuia după 70 de mii de kilometri de mașină (sau după 2 ani) și după 25 de mii de kilometri (sau după 1 an), dacă condițiile de funcționare sunt diferite de cele normale (climă caldă, climat rece, funcționare urbană, funcționare constantă a mașinii cu sarcină completă etc.). Pentru unele modele scumpe, conform instructiunilor, un schimb de ulei nu este deloc asigurat.

Unde pot repara cutia de viteze❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto

Cum pot contacta compania ta❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.

Ce alte servicii pot folosi de la tine❓

Compania noastră vă poate oferi o gamă variată de servicii, iar iată doar câteva dintre ele: