Instalarea unei camere de vedere din spate

Nu cu mult timp in urma, s-au platit multi bani pentru instalarea unei camere retrovizoare intr-o masina. Astazi, astfel de kituri intr-o varietate de versiuni sunt disponibile pe scara larga pe piata auto. Alegerea camerelor retrovizoare este cu adevarat excelenta, iar analogii noi, mai complexe si mai avansate din punct de vedere tehnologic apar in mod constant. Dupa ce ati decis sa instalati o camera retrovizoare pe masina, puteti alege un kit universal standard care poate fi amplasat oriunde si in orice masina.

Acesta include:

  • un set de camere retrovizoare pentru instalare in partea de sus a masinii. Aceasta este o solutie foarte buna, cu conditia sa nu aveti sau sa nu aveti un suport pentru acoperis. La urma urmei, este usor sa deteriorati o astfel de camera prin plasarea acesteia pe portbagaj.
  • o camera integrata cu un cadru pentru fixarea placutei de inmatriculare. Aceasta este o solutie foarte convenabila si necesita lucrari de asamblare relativ mici, dar cu dezavantajele sale.
  • camera retrovizoare din care este afisata imaginea pe oglinda retrovizoare electronica inclusa. Aceasta este o solutie scumpa, dar este foarte avansata si ofera multe caracteristici cu inalta calitate si functionalitate.

Atunci cand alegeti oricare dintre aceste tipuri de camere retrovizoare pentru instalare in Chisinau, acordati atentie unghiului de vizualizare al dispozitivului in sine. Cu cat este mai mare, cu atat este mai bine pentru sofer. De asemenea, este important unde si cum va fi afisata imaginea din ea. In kiturile mentionate, aceasta poate fi o oglinda retrovizoare, un afisaj multimedia auto sau un afisaj montat pe parbriz si inclus in kit.

Instalarea de inalta calitate a unei camere retrovizoare pe o masina la un pret care vi se potriveste este efectuata de angajati Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Instalarea camerei de vedere spate

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Cum funcționează camera de vedere din spate❓

Camerele de vedere spate specifice vehiculului funcționează similar sistemelor de camere instalate din fabrică. Una sau mai multe camere înregistrează mediul din spatele vehiculului și transmit imaginea traficului prin cablu sau rețea fără fir către un monitor pe care șoferul îl poate instala și utiliza în mod convenabil ca ajutor de orientare a traficului. Camerele moderne cu vedere spate sunt dotate cu un monitor pe care îl puteți afișa într-un loc convenabil pentru dvs.

Unde se folosesc camerele cu vedere spate❓

Folosit pentru a rezolva cea mai importantă sarcină de conducere fără erori. Principalul criteriu de alegere a unei camere retrovizoare este transferul de date de la cameră laafişa. Puteți alege între modele cu cablu de conectare sau cameră cu vedere spate fără fir.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Ce se poate conecta la camera de vedere din spate❓

Puteți conecta camera cu vedere din spate prin cablu și fără fir. Pentru conectare se folosesc navigatoare sau emițătoare radio speciale. Camera este montată deasupra numărului mașinii.