Diagnosticarea turbinelor

Turbinele auto sunt de obicei durabile si rezistente la uzura. Ar trebui sa serveasca timp de aproximativ 10 ani. Si totusi nu reusesc, se rostogolesc si se rup. Prin urmare, uneori este necesara depanarea turbinei unui motor diesel sau pe benzina.

Diagnosticarea turbinei implica verificarea unui numar de criterii. Un lucru sunt simptomele unei defectiuni care sunt vizibile soferului si altor utilizatori ai vehiculului. Si un alt lucru este daunele vizibile in timpul diagnosticarii complexe a turbinelor masinii. Datorita utilizarii echipamentului adecvat, specialistii au posibilitatea de a verifica cu atentie unitatea.

Printre simptomele tipice ale esecului turbinei, comandantii mentioneaza de obicei fluierul turbinei, lipsa puterii masinii sau scaderea acesteia, precum si o crestere a volumului gazelor de esapament. Fumul poate deveni negru sau gri-albastru. Daca emisia crescuta de fum este insotita de un consum crescut de ulei si de sunetul caracteristic al unei turbine deteriorate, trebuie sa contactati imediat serviciul si sa verificati turbina.

Raspunsul la intrebarea daca o turbina poate deteriora motorul este aproape intotdeauna pozitiv. Diferitele cauze ale deteriorarii unei turbine intr-un motor diesel sunt cel mai adesea blocarea conductelor sale, acumularea de impuritati in turbina sau aparitia unor scurgeri intre turbina si Galeria de admisie sau intre colector si actionare.

Daca exista uzura sau o scadere a presiunii turbocompresorului in masina dvs., contactati personalul Autoshina.md. cu un diagnostic aprofundat al turbinei auto, originea problemelor va deveni clara si usor de inteles. Dupa aceea, se poate propune repararea turbocompresorului in sine sau, daca este necesar, a altor componente care afecteaza functionarea defectuoasa a dispozitivului. Puteti verifica turbina cu noi la un pret reciproc avantajos si foarte fiabil!

Diagnosticarea turbinelor