Diagnosticarea turbinelor

Turbinele auto sunt de obicei durabile si rezistente la uzura. Ar trebui sa serveasca timp de aproximativ 10 ani. Si totusi nu reusesc, se rostogolesc si se rup. Prin urmare, uneori este necesara depanarea turbinei unui motor diesel sau pe benzina.

Verifica turbina implica verificarea unui numar de criterii. Un lucru sunt simptomele unei defectiuni care sunt vizibile soferului si altor utilizatori ai vehiculului. Si un alt lucru este daunele vizibile in timpul diagnosticarii complexe a turbinelor masinii. Datorita utilizarii echipamentului adecvat, specialistii au posibilitatea de a verifica cu atentie unitatea.

Printre simptomele tipice ale esecului turbinei, comandantii mentioneaza de obicei fluierul turbinei, lipsa puterii masinii sau scaderea acesteia, precum si o crestere a volumului gazelor de esapament. Fumul poate deveni negru sau gri-albastru. Daca emisia crescuta de fum este insotita de un consum crescut de ulei si de sunetul caracteristic al unei turbine deteriorate, trebuie sa contactati imediat serviciul si sa verificati turbina.

Raspunsul la intrebarea daca o turbina poate deteriora motorul este aproape intotdeauna pozitiv. Diferitele cauze ale deteriorarii unei turbine intr-un motor diesel sunt cel mai adesea blocarea conductelor sale, acumularea de impuritati in turbina sau aparitia unor scurgeri intre turbina si Galeria de admisie sau intre colector si actionare.

Daca exista uzura sau o scadere a presiunii turbocompresorului in masina dvs., contactati personalul Autoshina.md. cu un diagnostic aprofundat al turbinei auto, originea problemelor va deveni clara si usor de inteles. Dupa aceea, se poate propune repararea turbocompresorului in sine sau, daca este necesar, a altor componente care afecteaza functionarea defectuoasa a dispozitivului. Puteti faceti diagnostic turbine, pret reciproc avantajos si foarte fiabil in Chisinau! Daca aveti intrebari, sunati la manager la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea turbinelor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea turbinelor 1Diagnosticarea turbinelor 2Diagnosticarea turbinelor 4Diagnosticarea turbinelor 5Diagnosticarea turbinelor 6

Cum pot pătrunde obiectele străine în turbină❓

Mulți factori pot duce la intrarea unui obiect străin în turbină: un filtru de aer de proastă calitate, deteriorarea conductei de aer, nerespectarea regulilor de instalare a unui turbocompresor atunci când conductele de aer nu au fost suflate, particule de etanșare dacă a fost folosit. la instalarea turbinei, un kit de garnituri vechi sau de proastă calitate. Există șanse mari de particule străine în sistemul de ulei după o revizie a motorului.

Care sunt principalele cauze ale defectării turbinei❓

Unele dintre cauze sunt lipsa de ulei, ulei contaminat, condiții extreme de funcționare, deteriorarea obiectelor străine.

Sunt turbocompresoarele diferite pentru motoarele pe benzină și diesel❓

Din punct de vedere tehnologic, nu există diferențe

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în Autoshina o echipă de profesioniști care vor face totul pentru tine rapid și eficient