Diagnosticare distributie auto

Dupa cum stiti, mecanismul de distributie a gazului (sincronizare) este baza oricaror unitati de putere si componenta principala a oricarui motor cu ardere interna (ICE). Scopul acestei unitati este de a controla in mod corespunzator elemente precum supapele de admisie si evacuare ale motorului. Datorita importantei sale, merita sa diagnosticati centura de distributie conform instructiunilor iar in caz de defectiune inlocuirea curelei de distributie.

Dispozitivul descris se descompune, de asemenea, in timp, la fel ca oricare altul. Pentru a preveni acest lucru, avem nevoie de un diagnostic al mecanismului de distributie a gazelor. Este posibil sa se judece cu siguranta despre defectiuni in aceste cazuri daca:

  • compresia scade si exista POP-uri in conducte.
  • puterea este redusa, motorul este accelerat si se aude atingerea caracteristica a metalului pe metal.
  • apare uzura mecanica a pieselor, inclusiv bucsele de ghidare a arborelui cotit, precum si angrenajele arborelui cu came.

Conform statisticilor, calendarul reprezinta aproximativ 30% din defectiunile motorului. Si pentru a rezolva problemele si a repara intregul mecanism, este nevoie de cel putin 50% din complexitatea serviciului.

Diagnosticarea lantului de distributie include:

  • verificati lantul si tensiunea curelei de distributie;
  • masurati fazele de distributie a gazelor;
  • masurati decalajul dintre parti, cum ar fi supapa si bratul basculant;
  • masurati spatiul dintre elemente, cum ar fi supapa si scaunul.

Doriti sa diagnosticati corect defectiunile de sincronizare si la un pret normal? Apoi, calea ta se afla direct la service auto Autoshina.md! in plus, raspunsul la intrebarea Cat costa diagnosticarea unei curele de distributie va multumi cu siguranta tuturor clientilor din Republica Moldova, fara exceptie. Daca aveti intrebari, sunati la manager la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare distributie auto 1Diagnosticare distributie auto 2Diagnosticare distributie auto 4Diagnosticare distributie auto 5Diagnosticare distributie auto 6

Din ce este facuta cureaua de distributie❓

Cureaua de distribuție este formată dintr-un material - compoziție cauciuc-metal. La unele mărci de mașini, cureaua de distribuție este instalată cu un cordon metalic armat, care va dura cu 30% mai mult.

De ce și cât de des să schimb cureaua de distribuție❓

La multe mașini moderne, când cureaua de distribuție se rupe, supapa se îndoaie și sunt necesare reparații costisitoare. Majoritatea pieselor motorului vor trebui înlocuite. Periodicitateînlocuirea depinde de marca specifică a mașinii, care poate fi găsită în documentația tehnică. Mulți maeștri recomandă schimbarea curelei atunci când mașina rulează 60-100.000 de kilometri. Dacă nu știți când a fost schimbat ultima dată sau dacă a fost schimbat, atunci ar trebui să îl examinați cu atenție pentru uzură. Dacă este uzat, atunci vor fi vizibile urme de uzură sub formă de micro-fisuri pe corp.

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓

Sigur. Avem o mare varietate de servicii pe site-ul nostru, cum ar fi: Diagnosticarea servodirectiei, Reparatii ABS, Inlocuirea centurilor, Repararea suspensiei auto și mult mai mult.

Unde poate fi diagnosticată cureaua de distribuție❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.