Diagnosticare distributie auto

Dupa cum stiti, mecanismul de distributie a gazului (sincronizare) este baza oricaror unitati de putere si componenta principala a oricarui motor cu ardere interna (ICE). Scopul acestei unitati este de a controla in mod corespunzator elemente precum supapele de admisie si evacuare ale motorului. Datorita importantei sale, merita sa diagnosticati centura de distributie conform instructiunilor.

Dispozitivul descris se descompune, de asemenea, in timp, la fel ca oricare altul. Pentru a preveni acest lucru, avem nevoie de un diagnostic al mecanismului de distributie a gazelor. Este posibil sa se judece cu siguranta despre defectiuni in aceste cazuri daca:

  • compresia scade si exista POP-uri in conducte.
  • puterea este redusa, motorul este accelerat si se aude atingerea caracteristica a metalului pe metal.
  • apare uzura mecanica a pieselor, inclusiv bucsele de ghidare a arborelui cotit, precum si angrenajele arborelui cu came.

Conform statisticilor, calendarul reprezinta aproximativ 30% din defectiunile motorului. Si pentru a rezolva problemele si a repara intregul mecanism, este nevoie de cel putin 50% din complexitatea serviciului.

Pentru diagnosticarea temporizarii, este de obicei necesar:

  • verificati lantul si tensiunea curelei de distributie;
  • masurati fazele de distributie a gazelor;
  • masurati decalajul dintre parti, cum ar fi supapa si bratul basculant;
  • masurati spatiul dintre elemente, cum ar fi supapa si scaunul.

Doriti sa diagnosticati corect defectiunile de sincronizare si la un pret normal? Apoi, calea ta se afla direct la Autoshina.md! in plus, raspunsul la intrebarea Cat costa diagnosticarea unei curele de distributie va multumi cu siguranta tuturor clientilor din Republica Moldova, fara exceptie.