Inlocuirea tamburului de frana

In prezent, tamburele de frana sunt utilizate numai pe puntea spate a masinii, iar inlocuirea lor este o chestiune atat de simpla. Daca observati ca franele din spate actioneaza mai rau decat inainte sau daca frana de parcare si-a pierdut eficacitatea anterioara, ar trebui sa acordati atentie uzurii componentelor sistemului de franare cu tambur. Daca vine vorba de inlocuirea componentelor tamburului de frana, atunci este necesar sa faceti acest lucru in perechi.

Durata de viata a acestor piese depinde de stilul de conducere al proprietarului masinii. De regula, este de la 100 la 150 mii km – un set este suficient pentru o astfel de distanta. Dupa inlocuirea tamburilor de frana cu discuri, este obligatorie pomparea sistemului de franare si verificarea functionarii acestuia.

In general, vorbim despre o procedura care necesita instrumente si cunostinte speciale in domeniul structurii si functionarii franelor cu tambur. Acestea trebuie schimbate atunci cand grosimea suprafetei de lucru a tobelor este mai mica decat valoarea deplasata pe fiecare tambur. De asemenea, fiecare dintre ele poate fi corodat sau deteriorat din cauza inlocuirii premature a placutelor de frana.

Pentru reparatii, ar trebui sa alegeti o companie bine stabilita, astfel incat sa nu trebuiasca sa repetati aceasta operatie destul de complicata mai tarziu. Costul inlocuirii tamburului de frana in Autoshina.md te va surprinde placut. Si calitatea muncii este si mai mare.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea tamburului de frana 1Inlocuirea tamburului de frana 2Inlocuirea tamburului de frana 4Inlocuirea tamburului de frana 5Inlocuirea tamburului de frana 6

Cât timp durează înlocuirea unui tambur de frână❓

Această lucrare, ținând cont de demontarea și instalarea roții, poate dura de la 30 de minute până la o oră.

Cât costă înlocuirea unui tambur de frână❓

Costul înlocuirii unui tambur de frână va depinde de modelul mașinii dumneavoastră.

Cum pot plăti pentru serviciile dvs❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

⏫Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră?❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: