Diagnosticare starter

Starterul este un dispozitiv care porneste motorul cu ardere interna. Practic, se folosesc demaroare electrice. Dar exista si motoare pneumatice si pe benzina. Daca exista probleme cu pornirea motorului, pe demaror se afla suspiciunea unei defectiuni. Si acest lucru nu este surprinzator, deoarece atunci cand motorul functioneaza, acesta este supus unor sarcini extrem de grele. Merita sa stiti ca diagnosticul starterului este un pas adecvat pentru a preveni problemele viitoare.

Unul dintre cazurile in care este posibil sa se presupuna o defectiune & ndash; lipsa de reactie dupa rotirea cheii in blocarea contactului. Defectiunea poate fi in contactele din sistemul de pornire sau in ruperea firului principal. Daca toate elementele sunt in stare buna, infasurarile electromagnetice ale comutatorului sunt cel mai probabil deteriorate.

Un alt caz este atunci cand motorul nu reactioneaza si se aude un zgomot metalic. In acest caz, solenoidul este probabil deteriorat si trebuie sa verificati demarorul de pe masina. Se poate intampla ca demarorul sa functioneze, dar arborele cotit nu se misca. In acest caz, trebuie acordata o atentie deosebita posibilei defectiuni a mecanismului ambreiajului.

Puteti verifica demarorul masinii din interiorul atunci cand testati pornirea sau dupa scoaterea dispozitivului. Diagnosticul include o examinare initiala si detaliata.

Datorita faptului ca demarorul este un element de design foarte important, cel mai bine este sa inspectati si sa inlocuiti dispozitivul in magazinele de reparatii auto dovedite. Un bun exemplu al unei astfel de platforme este compania Autoshina.md aici, diagnosticul de pornire este efectuat la un nivel inalt de catre adevarati profesionisti.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticare starter in Chisinau

Serviciile noastre populare: Diagnosticarea cutiei de viteze, Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil, Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto, Inlocuire si reparetie amortizoare

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare starter 1Diagnosticare starter 2Diagnosticare starter 4Diagnosticare starter 5Diagnosticare starter 6

Cum este starterul❓

Demarorul mașinii este un motor electric. Acesta transformă energia electrică din baterie în lucru mecanic care antrenează volantul și arborele cotit pentru a începe procesul de mișcare a pistoanelor. Toate motoarele sunt echipate cu demaror.

Demarorul trebuie lubrifiat❓

Puțină unsoare de grafit în angrenajul planetar demaror nu va strica. Încercarea de a lubrifia arborele armăturii unde merge bendixul nu are sens și, uneori, este pur și simplu dăunătoare, deoarecepraful și murdăria încep să adere intens la lubrifiant, iar dacă mașina nu este folosită o perioadă lungă de timp, după uscare, pe arborele armăturii se va forma un strat dens și gros de noroi, care va împiedica funcționarea normală a bendixului. Obținerea uleiului de mașină pe colectorul de cupru al armăturii, de exemplu, din cauza scurgerilor de motor, este în general inacceptabilă, deoarece procesul de ardere a lamelelor de cupru ale armăturii este mult îmbunătățit.

Cum te pot contacta❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.

Unde pot verifica demarorul❓

In Autoshina garantam calitatea unei varietati de servicii auto.