Inlocuirea bobinei de aprindere auto

Bobina de aprindere este o sursa de curent de inalta tensiune care este utilizata pentru a crea o scanteie care incepe procesul de ardere in cilindru. Se compune dintr-o infasurare a firului de cupru. Un curent de joasa tensiune curge prin infasurarea primara, provocand un curent in infasurarea secundara cu tensiunea necesara pentru a genera o scanteie pe bujie.

Cu toate acestea, in timp, dispozitivul este deteriorat ca urmare a uzurii elementului. Necesitatea inlocuirii bobinei de aprindere este indicata de functionarea instabila a motorului, fluctuatiile de viteza, o scadere clara a puterii si probleme cu acceleratia, precum si o culoare neobisnuita a gazelor de esapament. Uneori, o bobina sparta impiedica pornirea motorului.

Din cauza utilizarii excesive sau a defectarii bujiei, infasurarea bobinei se poate arde si necesita inlocuire. Cand lucrati cu sistemul de aprindere, trebuie sa fiti deosebit de atenti sa nu obtineti un soc de inalta tensiune.

Dupa instalarea unei noi bobine, motorul porneste si sistemul de aprindere este verificat pentru functionare. In unele masini, este necesar sa conectati un computer de diagnosticare pentru a elimina codul de eroare asociat defectiunii vechii bobine de aprindere din memoria controlerului.

Bobina de aprindere este un element sensibil la precizia asamblarii si la conditiile meteorologice, in special la umiditate. Problemele cu aceasta parte pot creste din cauza ploilor. Un sistem de aprindere care functioneaza incorect are un efect dezastruos asupra duratei de viata a motorului.

Angajatii lucreaza la inlocuirea bobinei de aprindere la cel mai bun pret Autoshina.md. va asteptam cu nerabdare!

Inlocuirea bobinei de aprindere auto in Chisinau